Oyunlarda Birden Fps Düşmesi

samolokkoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Arkadadaşlar merhaba yakın zamanda pc toplamıştım oynadığım coğu oyunlarda birden fps düşüyor ve rahatsız etmeye başladı monitörüm 240 hz e ayarlı örnek veriyorum cs oynarken 250 fps alıyorum birden 150 fps düşüyor ve sonra drop olmaya başlıyor kullandığım ekran kartı gtx 1060 6GB İşlemcim i76700k Sıvı soğutucu ile birlikte kullanıyorum donanımsal bir sorun olabilir mi bu konu hakkkindaki görüşleriniz nedir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
2. elden 6700K sistem kurmuşsunuz anladığım kadarıyla? MSI Afterburner ile oyun için normal ve drop anında değerler paylaşır mısınız? CSGO 'da kullanılmıyor biliyorum farklı oyunlardan görseller paylaşın. Sorun varsa görürüz yoksa oyuna özeldir zaten.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
İşlemciniz 4 core 8 thread. temel hız frekansı 4.0 GHz. Aslında yapmaması lazım. CS:GO yu düşük çözünürlük ve düşük grafik ayarlarında oynuyorsanız, işlemciye fazladan yük bindirirsiniz ama işlemciniz düşük ayarlarda bile CS:GO yu kaldırabilecek güçte aslında. Raminiz kaç GB ? Birde @ugur.gozaydin hocamızın dediği gibi başka oyunlarda MSI Afterburner ile test edip sonuçları bize gönderebilir misiniz ? Birde RAM dışında tam olarak sisteminizi yazar mısınız ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri