Oyunlarda kötü grafik sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Zaten windows 7 deyim ama bendeki sürüm auto updateli yani 2017 aralığa kadar güncelleme yapılmış haliydi yenisini indirdim bi deniyeceğim

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
yok yine aynı çıldıracağım ya hala aynı dibine girince eşyalar yükleniyo yerdeki sadece eşya değil gölgelerde yanına gidince geliyor :(
Driver booster 5 kurmuştum driverları yüklemek için önüme bişey çıktı evet yaptım cpu ile ilgili bi iyileştirme yaptı 3 4 dk sürdü onla alakalı olabilrmi diyeceğim ama daha önceden yoktu bu sorun işte :/

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
verdiğiniz directx11 adlı linkten indirdiğim dosyada powerpoint sunusu çıktı bir de ses napmalıyım ?

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
sesde mp3 dosyası var 2 tane adam karşılıklı bişey konuşuyo heralde anlatıyolar directxi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O verdiğim DirectX 11 linkini yalnış atmışım onu boşver diğerini kursan yeter ama galiba kurdun hala sorun devam ediyor. Başka kablo ile denedinmi?

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
sanırım bu bir sıkıntı değil cs nin kendisiyle alakalı çünkü başka youtuberları izledim onlardada yaklaşınca yüklenyior

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
valla diğer oyunlarda sadece uzaktaki cisimlerin kenarları kötü görünüyor ama pubgdede aynı sıkıntı var bende mesela bi evdeyim tepedeki adamı görüyorum ama çimenleri falan göremiyorum yani yüklenmiyo render distance ultrada

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
benim ekran eski olduğundan ekran kartı hdmi kablosuyla bağlı bunla alakalı olabilrmi ? ama başndan beri bağlı ilk zamanlar yok gibi hatırlıyorum birde bunla uzağı görmenin bi alakası olabilirmi biraz saçma geldi güç kaynağım 250 w ama sistem 190 200 watt yiyor ondanda olamaz sanırım

https://hizliresim.com/PlAbz6
bakın mesela bu fotoğraf pubg den ilerde çimenlerr görünmüyor görüş mesafesi ultra

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ultrada olması önemli değil her ekran kartı için belli bir ayar uygulanır GPU gücüne bağlı yanı ultranın ultrası olsa bile GT 1030 için yapabileceği en iyi ayarı uygular. 2. olarak HDMI kablosu ile alakalı olmaz kablo sadece gecikme ile ilgili sorunlar yaratır. Son olarak 250 W güç kaynağına bağlı olarak sorunun bu olabilir. Sistem 200 W tüketiyor olabilir ama bu güç kaynağının sertifikasına ve özelliklerine göre değişir 400-500 W Bronze sertifikalı bir güç kaynağı almanı tavsiye ederim çünki sertifikasız güç kaynağı kullanıyorsun belli ve 250 W 'ın maksimum en fazla 200 W 'ını verebiliyordur muhtemelen sertifikasız ve GT 1030 'un önerilen sistem gereksinimleri Minimum 300 W istiyor güç kaynağını yenile.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
valla bilmiyorum başındada 250w vardı sıkıntı yoktu benim sistem zaten ahım şahım değil bitek ekran kartım iyi işlemcim i5 2400 anakart pegatron iphsx-61 24 saat açık kalsa 195 watt yiyor ekran kartı zaten soğuk 45 50 derece birde güç kaynağı olabilir dedikde yakındaki görseller çok net çok Hd sadece uzakta sıkıntı var oda bi değişik yani yakın olan herşey Hd

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tamam dediğim gibi güç kaynağın yetersiz sistemine onun dışında attığın resimde GT 1030 için öyle büyük bir sorun yok. İşlemcinde , E.Kartında giriş seviyesi yani bu durumu önceden böyleydi sonradan böyle oldu diye düşünemem. Çünki öncesini bilmiyorum ayrıca internetteki GT 1030 testlerine bakarsan sendeki görüntünün aynısını görüceksin kartın performansı bu kadar çünki. Sen güç kaynağını yenile başka bir sorunun yok.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
hmm böyle dediğiniz içim bi rahatladı ekran kartıında sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım çok teşekkürler hepinize yardım için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri