Parçalar Uyumlu Mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Selam Dostlar,

Bu parçalar birbiri ile uygun mu darboğaz yapacak bir ürün var mı?

Kasa:
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...RoW_kyCmusL5NA_kHnIS53XUD-ixVXXxoCh3MQAvD_BwE

Ssd:

Ram:

Anakart

Psu:

İşlemci:

Ekran kartı:

Moderatörün son düzenlenenleri:

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Uyumlu , herhangi bir sorun olmaz. Toplam ne kadar tutuyor?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
280hz asusun ekranıda aldım işlemci ekran kartı yurt dışından geliyor monitörle birlikte 23-24 bin tl gibi klavye mouse ile
Pahalı gibi geldi. Diğer kullanıcılarda yorumlasın bence.

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Nvidia kanadında da toplanır hocam bu bütçeye ama 3060 bir sistem için o kadar fiyat fazla geldi gözüme.
Hocam dediğiniz hazır sistemlerdeki ssd 3000mb üstü olmuyor anakart b450 üstü olmuyor 3200mhz ram çıkıyor kasası düzgün haba sirkülasyonu sağlamıyor psu su çok dandik oluyor göz önündeki birkaç sebep

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam dediğiniz hazır sistemlerdeki ssd 3000mb üstü olmuyor anakart b450 üstü olmuyor 3200mhz ram çıkıyor kasası düzgün haba sirkülasyonu sağlamıyor psu su çok dandik oluyor göz önündeki birkaç sebep
Hocam o sistemden bağımsız olarak bu yorumu yaptım. Haaqus 3060 alın demiyorum tabiki kaliteli bileşenler kullanın ama daha üst model bir kartı bu fiyata hakediyorsunuz demek istedim. Manuel olarak mümkün bu

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Hocam o sistemden bağımsız olarak bu yorumu yaptım. Haaqus 3060 alın demiyorum tabiki kaliteli bileşenler kullanın ama daha üst model bir kartı bu fiyata hakediyorsunuz demek istedim. Manuel olarak mümkün bu
Tabiki 100euro fark ediyordu ti ile 3060 ile pek alma taraftarı olmadım açıkçası

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Tabiki 100euro fark ediyordu ti ile 3060 ile pek alma taraftarı olmadım açıkçası
Parçaların kalitesine lafım yok imkan varsa PSU için Silenstorm Cool Zero modeli belki daha iyidir. Haricinde evet kaliteli parçalar. Eleştireceğim tek yönü fiyatları olur hocam, aynı bütçede daha yüksek grafik kartı isterdim açıkçası. İçinize siniyorsa tercih sizindir.

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Parçaların kalitesine lafım yok imkan varsa PSU için Silenstorm Cool Zero modeli belki daha iyidir. Haricinde evet kaliteli parçalar. Eleştireceğim tek yönü fiyatları olur hocam, aynı bütçede daha yüksek grafik kartı isterdim açıkçası. İçinize siniyorsa tercih sizindir.
Siniyor gibi yani artısı eksisiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri