Parçalar Uyumlu Mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Siniyor gibi yani artısı eksisiyle
O zaman hayırlı olsun hocam yurtdışında topluyorsunuz anladığım kadarıyla en kötü bi tane 3070 3080 upgrade yaparsınız parçalar müsait. Soğutma için hava ya da sıvı soğutmayı da ihmal etmeyin her türlü stok fandan iyi iş çıkaracaklardır.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Siniyor gibi yani artısı eksisiyle
Bence içinize sindiyse alın. Böyle keşke alsaydım yada keşke almasaydım gibi dertlerle hep strese girmektense ne güzel almışım deyip devam etmek her zaman daha iyi. Ama yukarıda denilenlere katılıyorum bu kadar fiyata 3060 bence fazla düşük kalmış. 3060 Dengi sistemi 14k ya falan satmışlardı.

KS

coban

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
O zaman hayırlı olsun hocam yurtdışında topluyorsunuz anladığım kadarıyla en kötü bi tane 3070 3080 upgrade yaparsınız parçalar müsait. Soğutma için hava ya da sıvı soğutmayı da ihmal etmeyin her türlü stok fandan iyi iş çıkaracaklardır.
Ekran ile birlikte 25 felan ekranı çıkartıp klavye mouse yi çıkartırsak sistemin fiyatı 18bine felan denk geliyor

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ekran ile birlikte 25 felan ekranı çıkartıp klavye mouse yi çıkartırsak sistemin fiyatı 18bine felan denk geliyor
Normalde kaliteli bileşenle de 15-16 dan aşağı mümkün değil. Sizin listede de kısılsa benzer fiyatlara gelir hocam, dediğim gibi içinize siniyorsa sorun yok 18 k afaki değil bana kalırsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri