Pardusa geçiyoruz

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Beyler malum haberlerde herkes pardusa geçicek diye bir olay var çift boot diye bir olay var ben diyorumki hep beraber pardusa geçelim birlikte öğrenelim birlikte sorunlarımıza çözüm bulalım koskoca forumda benimle birlikte pardusa geçicek kim var

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Bundan 2-3 sene önce PC'ye Windows, Pardus ve XP kurmuştum açılışta sorardı rahmetli "hangisini açayım reyiz ?" diye. Pardus kesinlikle yaygınlaşmalı en azından çift işletim sistemi olarak :)

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Geçelim geçmesinede kullananlar varmı nasıl bişey
biraz iyi kötü yanlarından bahsedelim

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
smart38' Alıntı:

Ben Windows'ta yaptığım işlemlerin hepsini Pardus'ta yapabiliyordum. Oyun tarafı sıkıntılı eklenti vs onlar olmadığı için açamıyorsunuz. Bir de bazı programları açarken sıkıntı yaşanıyor. Mesela bir Sony Vegas, After Effect vs kurulumları zor. Ancak geliştirildiği için zamanla giderilecektir.

3D masaüstü olayı efsane, her bir küpte farklı işlem yapılabiliyor. Arayüzünü beğeniyorum..

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
OceanLaB' Alıntı:
smart38' Alıntı:

Ben Windows'ta yaptığım işlemlerin hepsini Pardus'ta yapabiliyordum. Oyun tarafı sıkıntılı eklenti vs onlar olmadığı için açamıyorsunuz. Bir de bazı programları açarken sıkıntı yaşanıyor. Mesela bir Sony Vegas, After Effect vs kurulumları zor. Ancak geliştirildiği için zamanla giderilecektir.

3D masaüstü olayı efsane, her bir küpte farklı işlem yapılabiliyor. Arayüzünü beğeniyorum..

bende raspberry e kuracağım denemek için oyun kısmında steamda birçok şey uyumlu

Caner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şimdiye kadar pek çok kez gaza gelip Linux'a geçmişliğim var. Ama sürekli Windows'u arar oluyorsun. Ubuntu , Linux Mint, Kali Linux bu dağıtımları kullanmıştım Mint Windows'u andırıyor ancak yinede istediğim şeyi bulamadım.

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Caner' Alıntı:
Şimdiye kadar pek çok kez gaza gelip Linux'a geçmişliğim var. Ama sürekli Windows'u arar oluyorsun. Ubuntu , Linux Mint, Kali Linux bu dağıtımları kullanmıştım Mint Windows'u andırıyor ancak yinede istediğim şeyi bulamadım.

Ne konuda

E

expert

Guest
devlette pardusa geçin diyorlar adam belediyede autocad kullanıyor pardus bunu ne kadar destekleyeck nasıl olacak hikaye bunlar

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
TeknoSoft_YZ' Alıntı:
devlette pardusa geçin diyorlar adam belediyede autocad kullanıyor pardus bunu ne kadar destekleyeck nasıl olacak hikaye bunlar

pardusta windows uygulamalarını açmakiçin bir yol vardı onunla yapılabilir yada olmadı autodesk firması ülke hepbirlikte pardusa geçince mecburen birşey yapar sonuçta linux kullananların sayısı azımsanacak kadar az değil hatta mac bile bir nevi linux bence kod penceresi olsun kısıtlanmış os olsun

E

expert

Guest
Biz windowsta bile o kadar sorun yaşıyorken sırf akrabası var diye belediye ye girip fabrika baskılı kasayı Tornavida ile açmaya çalışan biri ile nasıl olacak devlet kurumu dostum adam daha Windowsu kullanamıyor o kadar basit olmasına rağmen yani önce o memurlar değişmeli :)

O kadar şey gördüm ki Lightning yani ben sen kullanırız ama sadece memur kafası olan devlet kurumları saat gelsin de gidelim mantığı olan insanlarla sistem sadece 2 gün yürür hatta o bile fazla

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
TeknoSoft_YZ' Alıntı:
Biz windowsta bile o kadar sorun yaşıyorken sırf akrabası var diye belediye ye girip fabrika baskılı kasayı Tornavida ile açmaya çalışan biri ile nasıl olacak devlet kurumu dostum adam daha Windowsu kullanamıyor o kadar basit olmasına rağmen yani önce o memurlar değişmeli :)

O kadar şey gördüm ki Lightning yani ben sen kullanırız ama sadece memur kafası olan devlet kurumları saat gelsin de gidelim mantığı olan insanlarla sistem sadece 2 gün yürür hatta o bile fazla

bak sana abartısız söylüyorum adam 40 yaşında bilgisayar kullanmaması bilmemesi ayıp değil cidden şimdi benim babam bile anca faceye girer 2 okey oynar veya ben dedeme kamera kullanmayı öğretmem dijital fotoğraf makinesi 3 ay sürdü ama 25 30 yaşında adam tekniker 2 yıllık üniversite mezunu adama birşey anlatıyorum stajda iken artık çilden çıktım dedim adama abi sen f13 e bas kısa yolu f13 adam 2 saat klavyede f13 aradı bak ciddiyim

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
pardus falan hikaye olur tutmaz. Şahsen kullanmaya yanaşır mıyım? sanmıyorum. Pardusu denemedim ama windows artık bizden biri oldu çok alıştık. Öğrenilebilir mi elbette neden öğrenilmesin ama dediğim gibi ben tercih etmem gibi duruyor. Ayrıca windowsumu orjinal almışım ne diye çöpe atayım ki :)

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
WalterHolk' Alıntı:
pardus falan hikaye olur tutmaz. Şahsen kullanmaya yanaşır mıyım? sanmıyorum. Pardusu denemedim ama windows artık bizden biri oldu çok alıştık. Öğrenilebilir mi elbette neden öğrenilmesin ama dediğim gibi ben tercih etmem gibi duruyor. Ayrıca windowsumu orjinal almışım ne diye çöpe atayım ki :)

Bende education kullanıyorum memnun memnunum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri