Beyler malum haberlerde herkes pardusa geçicek diye bir olay var çift boot diye bir olay var ben diyorumki hep beraber pardusa geçelim birlikte öğrenelim birlikte sorunlarımıza çözüm bulalım koskoca forumda benimle birlikte pardusa geçicek kim var
smart38' Alıntı:Geçelim geçmesinede kullananlar varmı nasıl bişey
biraz iyi kötü yanlarından bahsedelim
OceanLaB' Alıntı:smart38' Alıntı:Geçelim geçmesinede kullananlar varmı nasıl bişey
biraz iyi kötü yanlarından bahsedelim
Ben Windows'ta yaptığım işlemlerin hepsini Pardus'ta yapabiliyordum. Oyun tarafı sıkıntılı eklenti vs onlar olmadığı için açamıyorsunuz. Bir de bazı programları açarken sıkıntı yaşanıyor. Mesela bir Sony Vegas, After Effect vs kurulumları zor. Ancak geliştirildiği için zamanla giderilecektir.
3D masaüstü olayı efsane, her bir küpte farklı işlem yapılabiliyor. Arayüzünü beğeniyorum..
Caner' Alıntı:Şimdiye kadar pek çok kez gaza gelip Linux'a geçmişliğim var. Ama sürekli Windows'u arar oluyorsun. Ubuntu , Linux Mint, Kali Linux bu dağıtımları kullanmıştım Mint Windows'u andırıyor ancak yinede istediğim şeyi bulamadım.
TeknoSoft_YZ' Alıntı:devlette pardusa geçin diyorlar adam belediyede autocad kullanıyor pardus bunu ne kadar destekleyeck nasıl olacak hikaye bunlar
TeknoSoft_YZ' Alıntı:Biz windowsta bile o kadar sorun yaşıyorken sırf akrabası var diye belediye ye girip fabrika baskılı kasayı Tornavida ile açmaya çalışan biri ile nasıl olacak devlet kurumu dostum adam daha Windowsu kullanamıyor o kadar basit olmasına rağmen yani önce o memurlar değişmeli
O kadar şey gördüm ki Lightning yani ben sen kullanırız ama sadece memur kafası olan devlet kurumları saat gelsin de gidelim mantığı olan insanlarla sistem sadece 2 gün yürür hatta o bile fazla
WalterHolk' Alıntı:pardus falan hikaye olur tutmaz. Şahsen kullanmaya yanaşır mıyım? sanmıyorum. Pardusu denemedim ama windows artık bizden biri oldu çok alıştık. Öğrenilebilir mi elbette neden öğrenilmesin ama dediğim gibi ben tercih etmem gibi duruyor. Ayrıca windowsumu orjinal almışım ne diye çöpe atayım ki![]()