2. el için değil.Ekli dosyayı görüntüle 7343iyi güler arkadaşlar böyle bir sistem var 2. El almayı düşünüyorum sizce fiyatı uygun mudur.(9.000)
Hocam ortalama bir fiyat biçersen ne derdin2. el için değil.
9000-10500tl bandında birsürü fp sistemler bulunur. bütcen o civardaysa ben bir tane cihaz bırakayım şuraya bak istersen. şimdi uyumam lazım arkadaşlar görür başka alternatiflerde atar. WTCN-SUPER/AMD RYZEN 5 3600/MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PCHocam ortalama bir fiyat biçersen ne derdin
Paranıza yazık olur.Ekli dosyayı görüntüle 7343iyi güler arkadaşlar böyle bir sistem var 2. El almayı düşünüyorum sizce fiyatı uygun mudur.(9.000)
Teşekkür ederim. Taner abinin çıkaracağını sistemi bekleyeceğim o zaman.2. El fiyatı pahalı. Bu fiyata sıfır sistem alırsın 6500XT ile. Bence bu sistem ikinci elde maksimum 7k falan olmalı. FireFlux sistem varken 2.el bu kadar pahalı satamaz.
Teşekkür ederim bu sistem sanırım sürekli stokta taner abinin çıkarağını sisteme göre değerlendireceğim.9000-10500tl bandında birsürü fp sistemler bulunur. bütcen o civardaysa ben bir tane cihaz bırakayım şuraya bak istersen. şimdi uyumam lazım arkadaşlar görür başka alternatiflerde atar. WTCN-SUPER/AMD RYZEN 5 3600/MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC
çok mantıklı bir kararTeşekkür ederim bu sistem sanırım sürekli stokta taner abinin çıkarağını sisteme göre değerlendireceğim.