Merhaba, bir kaç seferdir aldığım hata ya da hata mı bilmiyorum sormak istedim,
--Pc kapattığımda power tusunu kapatıyorum,
normal çalışmada power tusunu on yapıp pc açıyorum, bir kaç saniye sonra pc kapatıyo kendıni ( daha ekran felan gelmıyor sistem kendini test ederken yapıyor) sonra gene bir kaç saniye sonra elektrik verip çalıştırıyor ve kendini açılıyor .
yukarıda bahsettiğim olay 2 3 gunde power tuşunu açıp hızlıca start dediğim de oldu ve hafta da 1 2 kez karşılaştım sorun etmedim.
Bugün açtığım da sistem çalışmadı ve uyarı verdi, F1 tusuna basıp sitemi çalıştırdım. Verdiği uyarı aşağıya yazıyorum.
the system has POSTED in safe mode.
This may be due the previous POST attempt failing because of system instability.
or if the power button was held in to force the system off.
you may wish to revert to stable settings to prevent POST failture.
Benim anladığım ben power tuşunu pc kapanınca kapattığım için mi böyle yaptı ?
--Pc kapattığımda power tusunu kapatıyorum,
normal çalışmada power tusunu on yapıp pc açıyorum, bir kaç saniye sonra pc kapatıyo kendıni ( daha ekran felan gelmıyor sistem kendini test ederken yapıyor) sonra gene bir kaç saniye sonra elektrik verip çalıştırıyor ve kendini açılıyor .
yukarıda bahsettiğim olay 2 3 gunde power tuşunu açıp hızlıca start dediğim de oldu ve hafta da 1 2 kez karşılaştım sorun etmedim.
Bugün açtığım da sistem çalışmadı ve uyarı verdi, F1 tusuna basıp sitemi çalıştırdım. Verdiği uyarı aşağıya yazıyorum.
the system has POSTED in safe mode.
This may be due the previous POST attempt failing because of system instability.
or if the power button was held in to force the system off.
you may wish to revert to stable settings to prevent POST failture.
Benim anladığım ben power tuşunu pc kapanınca kapattığım için mi böyle yaptı ?