PC Açılmadı

mami0715

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Bilgisayara güncelleme geldi yeniden başlattım açmaya çalışırken ekran simsiyah kaldı ve belli bir süre sonra fanlar uçak gibi hızlanmaya başladı. Bu durumu daha öncede yaşadım restart atarken ekran gelmedi ve fanlar hızlı hızlı çalıştı ekran gelmedi. 10 dk bekleyip açınca geliyor ama. Sizce sebebi nedir?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sistem şuan her seferinde 10dk. beklediğinizde mi açılıyor? Orayı bir netleştirirsek daha net yardım edebilirim. Birde sadece Windows 'mu gelmiyor siyah ekranda kalıyorsunuz yoksa ilk açılıştan itibaren hiç görüntü yok mu?

KS

mami0715

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Sistem şuan her seferinde 10dk. beklediğinizde mi açılıyor? Orayı bir netleştirirsek daha net yardım edebilirim. Birde sadece Windows 'mu gelmiyor siyah ekranda kalıyorsunuz yoksa ilk açılıştan itibaren hiç görüntü yok mu?
Her açılışta değil bazen yapıyor bunu. Pcyi açtığımda değil de kapatıp yeniden açmaya çalıştığımda yapıyor "genellikle". Direkt hiçbir şey gelmiyor simsiyah ekran kalıyor. Kulaklığa falan güç geliyor ışıkları yanıyor ama ekranda hiçbir şey olmuyor. Son 1 2 dk sonra fanlar uçak gibi dönmeye başlıyor hızlı hızlı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri