Ne için alıyorsunuz sistemi ? Monitör nedir ? Max bütçe nedir ?Merhabalar ben PC almak ısıtıyorum seçtim birtane ama iyi mi kötü mü bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ?Ekli dosyayı görüntüle 32950
Oyun için alıyorum 30-35 k bütçem var monitör 60hz Asus eski monitörü 10 yıllık 1920x1080Ne için alıyorsunuz sistemi ? Monitör nedir ? Max bütçe nedir ?
30k ya 7500f+4060ti sistem diz 5k ya monitör al derim.Oyun için alıyorum 30-35 k bütçem var monitör 60hz Asus eski monitörü 10 yıllık
Hazır sistemlere bakıyorum ve birtane ryzen 7 5700-rtx 4060 ti var 34k hangisi daha mantıklı ilk söylediğimmi bu mu30k ya 7500f+4060ti sistem diz 5k ya monitör al derim.
2K panel almıycaksan 4070 in pek mantığı yok ya.Hazır sistemlere bakıyorum ve birtane 7500 ve 4060 ti lı var 32k hangisi daha mantıklı ilk söylediğimmi bu mu
35k en fazla çıkabileceğim bütçe2K panel almıycaksan 4070 in pek mantığı yok ya.
Sistem bunu özelleştiririzHero 7A-RTX/RX - Game Garaj
Hero 7A-RTX/RX, AMD işlemcili yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartlarına sahip, AMD işlemcili hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Monitör bunu alırsın. Max en son çıkabileceğin bütçen nedir ? Sistemi ona göre özelleştirelimLenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 5.000,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O zaman monitör r25i 30 kasayıda şu görseldeki gibi özelleştirebilirsin bence. Eğer ileride monitör alırım diyorsan 35k ya kasayı özelleştirelim.35k en fazla çıkabileceğim bütçe
Monitör şu anlık kalabilir sadece PC almak istiyorum oyun oynayabileceğimO zaman monitör r25i 30 kasayıda şu görseldeki gibi özelleştirebilirsin bence. Eğer ileride monitör alırım diyorsan 35k ya kasayı özelleştirelim.
Bu PC de ısınma problemi yada darboğaz olur mu veya başka bir problemO zaman monitör r25i 30 kasayıda şu görseldeki gibi özelleştirebilirsin bence. Eğer ileride monitör alırım diyorsan 35k ya kasayı özelleştirelim.
Bu hazır sistemin linkini atabilir misin rica etsemO zaman monitör r25i 30 kasayıda şu görseldeki gibi özelleştirebilirsin bence. Eğer ileride monitör alırım diyorsan 35k ya kasayı özelleştirelim.
Attım link zaten. Monitörünüz 1080p mi ? Şuan son attığım görseldeki özelleştirmeyi yaparsanız ısınma problemi olmaz.Monitör şu anlık kalabilir sadece PC almak istiyorum oyun oynayabileceğim
Bu PC de ısınma problemi yada darboğaz olur mu veya başka bir problem
Bu hazır sistemin linkini atabilir misin rica etsem
Evet 1080pAttım link zaten. Monitörünüz 1080p mi ? Şuan son attığım görseldeki özelleştirmeyi yaparsanız ısınma problemi olmaz.
Görseldeki gibi özelleştirin o zaman.Evet 1080p
35 k olan kasanın linkini atabilir misin ? göremedim deGörseldeki gibi özelleştirin o zaman.
35 k olan kasanın linkini atabilir misin ? göremedim de
Tamamdır teşekkür ederim yardımlarınız içinÜstteki görseldeki gibi özelleştirirseniz 35k civarıHero 7A-RTX/RX - Game Garaj
Hero 7A-RTX/RX, AMD işlemcili yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartlarına sahip, AMD işlemcili hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com