pc yi açıyorum ledler çalışıyor herşey çalışıyor sorun yok ama hiçbir fan dönmüyor sebebi nedir?
Belki fanların kablosu takılı değildir.pc yi açıyorum ledler çalışıyor herşey çalışıyor sorun yok ama hiçbir fan dönmüyor sebebi nedir?
Bunu onun da düşündüğünü varsayıyorum.Belki fanların kablosu takılı değildir.
hocam hiçbir şey yapmamama rağmen kablo neden doğru takılı olmasın ki? düne kadar bir şey yoktu ki ben hiç kurcalamadım.Belki fanların kablosu takılı değildir.
yok hocam dün her şey doğru düzgün çalışıyordu bugün bi aksaklık oldu neden anlamadım bir türlü. kasa fanı dönmüyo sıvı sığutucu dönmüyo ekran kartı dönmüyoPC boşta çalıştığından ısınmıyordur. Oyuna girince yük altındayken fanlar dönüyor mu ?
Hmmm ben yeni sistem topladınız ve fanlar çalışmıyor zannettim pardon.hocam hiçbir şey yapmamama rağmen kablo neden doğru takılı olmasın ki? düne kadar bir şey yoktu ki ben hiç kurcalamadım.
PSUya mı anakarta mı bağlı?yok hocam dün her şey doğru düzgün çalışıyordu bugün bi aksaklık oldu neden anlamadım bir türlü. kasa fanı dönmüyo sıvı sığutucu dönmüyo ekran kartı dönmüyo
Kasa modeli atabilir misiniz ?Birde bence sorun kablolardan dolayı olabilir sistem fanı yükteykende dönmüyor değil mi ?her şeyi denedim ama yok anlam veremiyorum düne kadar çalışıyordu ne oldu da çalışmıyor çıldırıcam.
valla şuan dönmeyen fanla lole girdimKasa modeli atabilir misiniz ?Birde bence sorun kablolardan dolayı olabilir sistem fanı yükteykende dönmüyor değil mi ?
çok saçma ama bir de biosu güncelleyip denicemKasa modeli atabilir misiniz ?Birde bence sorun kablolardan dolayı olabilir sistem fanı yükteykende dönmüyor değil mi ?
geçmiş olsun hocam . ayrıcana her pc ciyede güven olmuyor ve insanız hata olablir. biosu deneyin bi olmazsa bilgisayarcıya götürün geri abi bunda bişiler var die fln. İyi akşamlar dilerimçok saçma ama bir de biosu güncelleyip denicem![]()
olmadı... yarın kabloları tak çıkart yapıcam maalesef. yine olmazsa satarım pc yi uğraşamam vallahi hiçgeçmiş olsun hocam . ayrıcana her pc ciyede güven olmuyor ve insanız hata olablir. biosu deneyin bi olmazsa bilgisayarcıya götürün geri abi bunda bişiler var die fln. İyi akşamlar dilerim
öyle olurmu hocam . paşa paşa yapacak kendi beceremediyseolmadı... yarın kabloları tak çıkart yapıcam maalesef. yine olmazsa satarım pc yi uğraşamam vallahi hiç
hocam kendim hallettim. benim kasada hub var fanları çoğaltmak için. onun power kablosu çıkmış takınca düzelti püfür püfür esiyor şuanöyle olurmu hocam . paşa paşa yapacak kendi beceremediyse