pc çalışıyor ama fanlar dönmüyor.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
PC boşta çalıştığından ısınmıyordur. Oyuna girince yük altındayken fanlar dönüyor mu ?

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Ayrıca fanı çıkarıp temizleyip tekrar takın belki çalışırlar. Benimki sadece ben sizin yerinizde olsaydım ne yapardım hesabı.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
her şeyi denedim ama yok anlam veremiyorum düne kadar çalışıyordu ne oldu da çalışmıyor çıldırıcam.
Kasa modeli atabilir misiniz ?Birde bence sorun kablolardan dolayı olabilir sistem fanı yükteykende dönmüyor değil mi ?

KS

Slmbengeldim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kasa modeli atabilir misiniz ?Birde bence sorun kablolardan dolayı olabilir sistem fanı yükteykende dönmüyor değil mi ?
valla şuan dönmeyen fanla lole girdim :D kablolamaların hepsi doğru çünkü ben yapamam diye pc ciye götürdüm düne kadar her şey normaldi bugün böyle oldu ellemedim ve pc yi kimseye elletmem de.

KS

Slmbengeldim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
geçmiş olsun hocam . ayrıcana her pc ciyede güven olmuyor ve insanız hata olablir. biosu deneyin bi olmazsa bilgisayarcıya götürün geri abi bunda bişiler var die fln. İyi akşamlar dilerim
olmadı... yarın kabloları tak çıkart yapıcam maalesef. yine olmazsa satarım pc yi uğraşamam vallahi hiç

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Ben de tam HUB arizasidir buyuk ihtimalle yazacaktim. Ya temassizlik ya da ariza vardir diye :) Ama size tavsiyem ozellikle pompa ve radyator fanlarini ana kartta CPU fan girislerine direkt olarak baglamaniz. En sagliklisi bu sekilde olacaktir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri