PC 'den gelen cızırtı sesi

Buraqxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar sanırım psu dan böyle kulak tırmalayan bi cızırtı geliyo oyunda ses artıyo pc olması gerekenden daha fazla ısınıyo alt tab attığım anda ya da oyunu kapattığım anda en az 10 derece düşüyo fps değerleri olması gerektiği gibi fakat valorant da ekran kartı fanı bile çalışmıyo du önceden şimdi 70 dereceye yakın bı sıcaklık oluyo ekran kartına yük binince ses aşırı artıyo witcher 3 de de denedim ama en fazla ses rocket legue de çıktı bunun bi çözümü var mıdır pc henüz yeni 2 hafta oldu alalı incehesaptan aldım yardımlarınızı bekliyorum birkaç saattir bu sorunla uğraşıyorum @"OceanLaB" @"ugur.gozaydin"

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: PC 'den gelen cızırtı sesi

Güç kaynağından geldiğinden emin misiniz sesin? Ayrıca sistem bileşenlerinizi marka model olarak paylaşır mısınız.

KS

Buraqxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: PC 'den gelen cızırtı sesi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Güç kaynağından geldiğinden emin misiniz sesin? Ayrıca sistem bileşenlerinizi marka model olarak paylaşır mısınız.

İ5 10400f 
asus dual rtx 2060 evoAsus ex h510 mv3 
hiper ps 60 600w psu 
16 gb 3200 mhz ram480 gb sata ssd

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

GÜç kaynağı çok kötüymüş ya böyle bir sisteme neden bunu seçtiniz? Ses PSU 'dan geliyor emin misiniz? Eğer eminseniz ki emin olmasanız bile bence 99% ihtimalle o üründe bir sorun vardır diyebilirim. Olmasa bile değiştirin o PSU ürününü yazık bu sisteme öyle bir ürünün güç sağlaması.

KS

Buraqxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
GÜç kaynağı çok kötüymüş ya böyle bir sisteme neden bunu seçtiniz? Ses PSU 'dan geliyor emin misiniz? Eğer eminseniz ki emin olmasanız bile bence 99% ihtimalle o üründe bir sorun vardır diyebilirim. Olmasa bile değiştirin o PSU ürününü yazık bu sisteme öyle bir ürünün güç sağlaması.

Evet maalesef hazır sistem aldığım için o psu yu almak zorunda kaldım değiştirme şansım yoktu. Ama artık emin oldum psu dan geldiğine hiç bir işlem olmadan bile iyice yaklaşınca ses kesik kesik geliyo. Peki bir psu öneriniz var mı hocam bu sisteme nasıl birşey alınmalı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Minimumda 500W iyi bir ürün işinizi görür ama bütçeye bağlı W ve ürün kalitesi değişebilir tabi. Bir bütçe verirseniz önerinizi yaparım. Ayrıca eğer bekleyebilirseniz İncehesap Cuma indirimlerinde de iyi ürünler indirime giriyor değerlendirilebilir.

KS

Buraqxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Minimumda 500W iyi bir ürün işinizi görür ama bütçeye bağlı W ve ürün kalitesi değişebilir tabi. Bir bütçe verirseniz önerinizi yaparım. Ayrıca eğer bekleyebilirseniz İncehesap Cuma indirimlerinde de iyi ürünler indirime giriyor değerlendirilebilir.

Bütçe olabildiğince f/p olması benim için iyi şu aralar daha fazla para harcamak istemiyorum 500 600 lira olabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri