Pc ekran kartı driveri kuramıyor!!!

uğur.türk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus p7h55 anakartım var üzerinde Nvidia GTX 1050i var 2 senedir driveri kuramıyorum. Aynı sistem linuxta sorunsuz çalışıyor windowsta çalışmıyor. Nedeni ne olabilir?? Kaç çeşit windows imajı indirip yükledim hatırlamıyorum. W7 W8 W10 hepside driveri yükleyemiyor bir ara w10 kendi güncellemelerinde yükler gibi oldu ama yine olmadı.

msiarmor06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam kuramıyor derken biraz daha bilgi verirsen daha iyi olur. Örneği nvidia sitesine girip uygun olanı indirdiğin sürücü kurulurken mi sıkıntı oluyor yoksa o sürücüyü kurup geforce experience menüsünde mi sıkıntı oluyor. Hata da ne tür bir hata oluyor. Demek istediğim windows uyumsuzluk hatası mı diyor yoksa farklı bir kod şeklinde mi. Daha net bir çözüm için hata isimlerini net yazarsan veya foto şeklinde gönderebilirsen çok iyi olur.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Öncelikle Geforce Experince ile deneyin yani önce bunu kurun bu yazılım özerinden güncelleme deneyin. İşe yaramaz ise anakartınızın BIOS olarak güncel olduğundan emin olun ve çipset sürücüsünün kurulu olduğundan emin olun. Son olarak kullanıcının dediği gibi bir hata vs. varsa paylaşın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri