PC gta5 veya power point te efekt eklerken hayalet ekran tarzı oluyo pc kitleniyo sorunuma yardım edecek biri varmı şimdiden teşekkürler iyi günler
ugur.gozaydin' Alıntı:Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Eğer değilse güncelleyin. Benzer şekilde Windows ve BIOS içinde aynı şeyleri öneriyorum başlangıç için. Eğer güncelseniz bir ekran kartını DDU yazılımı ile kaldırıp güncel sürücüyü tekrar kurup deneyin.
Hangi başlıkta konu açacaksanız sayfada o başlığa gidin Yeni Konu butonunu göreceksiniz.nirvanatr' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Eğer değilse güncelleyin. Benzer şekilde Windows ve BIOS içinde aynı şeyleri öneriyorum başlangıç için. Eğer güncelseniz bir ekran kartını DDU yazılımı ile kaldırıp güncel sürücüyü tekrar kurup deneyin.
hocam yeni üyeyim konu nereden açılır üye olduğumdan beri konu açma butonunu göremedim bulamadım