Pc hocası 6499 TL sistem

Orix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Size başımdan geçen bir anıyı anlatayım. 19 yaşındayım. 5.siniftan beridir internet kafede geçti hayatim ın birçok ânı belirli aralıklar verdim ama ailevi nedenler vb. Türkiye şartları derken. Geldik 19 yaşına sonunda bi işe girdim. Sistem alayım dedim. Ama bu arada yıllardır takip ediyorum görüyorum izliyorum çoğu sistemleri. Dolar uçtu tabiki. Bi baktım 6499 tl ye sistem. Bunu almalıyım dedim. Pc hocasını takip ediyorum fakat bildirim zili özelleştirilmiş de kalmış heralde 1 saat olmuş video Atilalı öyle gördüm. Neyse para evdeydi işten yeni çıkmıştım. Eve geciyordum, maaşın birini alacaktım o gün dediler pazartesi verelim bende lazım olmaz diye almadım neyse gel gör ki oldu. Gittim sağdan soldan aradim taradim eksik parayı buldum buluşturdum, evdekinide aldım. Evle parayı bulduğum yerler ve ATM arası uzak. Evden çıktım baktim yolda kritik stok. Biraz yaklaştım baktım kritik stok. Tam okadar uğraşın sonunda ATM nin önüne geldim hayatımda ilk pcmi alicam heyecandan kosmaktan kalbim küt atıyor. (Tr sağolsun heyecanlandigim şeye bak) neyse bidaha bakim dedim Stoğa, bitmiş. Ah ulan ah dolarda artarsa bidaha nasıl alicam. Şansızlık hep bizi bulur be

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
hocam kişiye göre değişir fakat ben size 6499 tllik yani rx 6400lü olan sistemi almanızı tavsiye etmem

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Kötü olmuş dostum , forumdan yazsaydın ben senin yerine alır sana da aldığım fiyattan verirdim. Aklında olsun öyle bir durum olursa yaz bana ;)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ah be abi. O fiyata ne bir daha gelir ne de kendimiz toplasak bulamayız gibi. İnşallah daha iyilerini alırsın.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
pc hocası rtx 2060 lı yeni bir sistem çıkardı bugün eğer parayı toplayabilirseniz onu almanızı amdli olanı 9500 tl toplayamazsanız da farklı bir şekilde sistem toplanamanızı tavsiye ederim

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
pc hocası rtx 2060 lı yeni bir sistem çıkardı bugün eğer parayı toplayabilirseniz onu almanızı amdli olanı 9500 tl toplayamazsanız da farklı bir şekilde sistem toplanamanızı tavsiye ederim
bazı parçaları 2. elden alarak güzel bir sistem alabilirsiniz

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
6500TL civarına kendin de RX6400 sistem toplarsın ama Ryzen 3 1200 , A320 anakart , 8 Gb Ram olur. Yani biraz daha düşük oluyor.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bu sistemi tavsiye etmemek için bu fiyata daha iyisinin olması lazım bırak bu fiyata 7-8k ya 1050 Ti falan satılıyor. Komik.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
sisteme lafım yok sadece ben olsam almazdım gibi düşünün yanlış anlaşılma olmasın

nako94

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Ama bu fiyatta da pek sistem yok alınacak seçenek bu.
1050Ti sistem şuanda 8500 Tl falan gamegaraj'da :D Bu fiyatlara apu sistem vardı. Ben 1-2 senedir sistem bakıyorum geçen gün bu sistemin bu kadar uygun denk gelmesi şans. Bir elimize alıp kullanırsak tadından yenmez, henüz onaylandı diyor kargoya verilmedi, araya hafta sonuda girdi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
1050Ti sistem şuanda 8500 Tl falan gamegaraj'da :D Bu fiyatlara apu sistem vardı. Ben 1-2 senedir sistem bakıyorum geçen gün bu sistemin bu kadar uygun denk gelmesi şans. Bir elimize alıp kullanırsak tadından yenmez, henüz onaylandı diyor kargoya verilmedi, araya hafta sonuda girdi
Ben bu sistemi alamadım mesela kendim toplayacağım yine bu fiyata geliyor ama bilin bakalım ne eksik. Ryzen 3 3200g olacak ekran kartı alamıyorum.

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
Bende alıcaktım o sistemi arkadaşlar çağırdı bir dışarı çıkayım gelince alırım dedim bir geldim stoklar bitmişti :(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri