Size başımdan geçen bir anıyı anlatayım. 19 yaşındayım. 5.siniftan beridir internet kafede geçti hayatim ın birçok ânı belirli aralıklar verdim ama ailevi nedenler vb. Türkiye şartları derken. Geldik 19 yaşına sonunda bi işe girdim. Sistem alayım dedim. Ama bu arada yıllardır takip ediyorum görüyorum izliyorum çoğu sistemleri. Dolar uçtu tabiki. Bi baktım 6499 tl ye sistem. Bunu almalıyım dedim. Pc hocasını takip ediyorum fakat bildirim zili özelleştirilmiş de kalmış heralde 1 saat olmuş video Atilalı öyle gördüm. Neyse para evdeydi işten yeni çıkmıştım. Eve geciyordum, maaşın birini alacaktım o gün dediler pazartesi verelim bende lazım olmaz diye almadım neyse gel gör ki oldu. Gittim sağdan soldan aradim taradim eksik parayı buldum buluşturdum, evdekinide aldım. Evle parayı bulduğum yerler ve ATM arası uzak. Evden çıktım baktim yolda kritik stok. Biraz yaklaştım baktım kritik stok. Tam okadar uğraşın sonunda ATM nin önüne geldim hayatımda ilk pcmi alicam heyecandan kosmaktan kalbim küt atıyor. (Tr sağolsun heyecanlandigim şeye bak) neyse bidaha bakim dedim Stoğa, bitmiş. Ah ulan ah dolarda artarsa bidaha nasıl alicam. Şansızlık hep bizi bulur be