- Tepki
- 11
Selam Dostlar,
PC Hocası F/P sistem bu gün çıkar mı bilgisi olan var mı ?
PC Hocası F/P sistem bu gün çıkar mı bilgisi olan var mı ?
Moderatörün son düzenlenenleri:
senin yüzünden sistemi kaçırdım yanlış bilgi verdin bana çok teşekkür ederimHafta sonu çıkacak.
PCHocası Yeni Sistem BUGÜN GELECEK!!
Selam dostlar, Çoğunuz biliyorsunuzdur son çıkan F/P 6750XT sistemden sonra önceden söylenen 3.sistem hakkında konuşulmaya sorular sorulmaya başlandı ve bunu Taner hocamın yazısı ile tek bir konu üzerinden herkes öğrensin diye paylaşıyorum...forum.pchocasi.com.tr
Boş şey yapmaya gerek yok kardeşim hafta sonu çıkacak diye kafamdan uydurmuyorum mesajlara bak Oceanlab hafta sonuna yapıyorum dedi boş boş suçlama yapmayın. Mesajda ne dediyse onu paylaştık.senin yüzünden sistemi kaçırdım yanlış bilgi verdin bana çok teşekkür ederim
nice troll kanka o zaman ne diyeyim oldu artık sende kusura bakma o zaman senide suçun yok suç @OceanLaB in neden yanlış bilgi veriliyor anlamıyorumBoş şey yapmaya gerek yok kardeşim hafta sonu çıkacak diye kafamdan uydurmuyorum mesajlara bak Oceanlab hafta sonuna yapıyorum dedi boş boş suçlama yapmayın. Mesajda ne dediyse onu paylaştık.
Ekli dosyayı görüntüle 5217
Oku bakiyim ne yazıyor ?
neyse artık önümüzdeki sistemlere bakacağız alan arkadaşlara hayırlı olsunYanlış bilgi değil sistem daha anlaşma aşamasında iken hafta sonu diye düşünmüşler sonradan erken tarihe almışlardır sistem tamamlandıysa beklemeyelim gibi. O yüzden dün yapıldı herhalde.