PC Hocası F6 11.999 TL RTX 3060 Sistem

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Benim 3 parçaya bölünen demonte siparişimin 2 paketi geldi. Son kısmın geleceği mağaza iki gündür kargoya veremedi! Ha gayret:)

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Muhtemelen parçaları mağazalardan çekip kurulumları tamamladıkça gönderecekler, normalde vatan 2 3 günde teslim ederdi. Bu seferki biraz plansız bir kumpanya oldu herhal.

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Bir daha vatanla sistemde yapılmaz sistemde alınmaz bellj oldu. Rakip firmalar daha fazla stoklu kampanyalı sistemleri 1-2 bilemedin 3-4 gün içinde kargoluyor, vatan böyle daha çok çok kaybeder.

p1casso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Millet daha alır almaz demonte isteyip , paketleri alıp, 2. el sitelerinde haketmediği fiyatlara satmaya başlıyor... Nedense(!) montaj isteyen, bilgisayarı gerçekten ihtiyacı olduğu için satın alan bizlere, depoda stok olmayabilir deniyor. Ya ürünlere tek tek bakıyorum, maşallah her mağazada her şey var ? Ankara'da bile yürüyerek iki mağaza arasında 2 saatte istedikleri ürünü gönderirler, bizle resmen dalga geçmeye başladılar ben başka türlü yorumlayamıyorum bu olayı. Taner hocam yine elinden geleni yapmış iletişime geçmiş aramış sormuş, ama umarım bundan sonra Vatan Bilgisayar ile bir anlaşma yapılıp müşteriler bu kadar bekletilmez.

Gigachaddd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Taner hocama sonsuz saygılar. Fakat vatan için aynı şeyi söyleyemeceğim. Dün bana siparişiniz montaj sırasında isterseniz demonte olarak gönderebiliriz dediler. Yani bir montaj bu kadar zor mu veya tamamlanması ne kadar sürecek ki demonte göndermeyi teklif ediyorlar ben anlamıyorum.

mthnrdm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bu şekilde yazdılar bana da.

Ekli dosyalar

• 4A4BC24C-FCB4-4650-B1EB-A3C2942A207B.jpeg
    4A4BC24C-FCB4-4650-B1EB-A3C2942A207B.jpeg
    826.2 KB · Görüntüleme: 59

babyshark4

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İroni olarak , aklıma dolar altın alıp fiyatı kara çevirip haftayamı göndercekler acaba bilemedim :D

arelz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bu şekilde yazdılar bana da.
işlem sırası falan bahane. 3 gün önce aradım ortalama 7 iş günü içinde toplanıyor hazır sistemler bekleyin dendi bugun yine aradım parça sipariş ediliyor şubelerde kalmadığı için aynen dedim kapattım telefonu
İroni olarak , aklıma dolar altın alıp fiyatı kara çevirip haftayamı göndercekler acaba bilemedim :D
ironi değil gerçekten düşünmeden edemedim varsayalım 500 stok sattılar 500x12k 6 milyon TL yapar bunu zaten 8 gün vadeye koysan bana sattığı sistemdeki indirimi hayli hayli amorti eder onu geç bide indirimli sattığından da kar ediyordur.

Human1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Demonte talebinde bulundum arklar ben dün ürünlerin hepsi kargolandı benim gördügüm kadarı ile ürünlerin hepsi farklı yerde Ekran kartı İzmirden gönderim yapıldı Ram Ana Kart Kasa Sakaryadan digerleri hazırlandı kargo asamasında bugun gönderilcek yüksek ihtimalle

• Beğen
Reactions: sfa

Human1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Vatan bence genel stock a bakıp sistem toplamıs bilesenler hep farklı bölgelerde bunların toplanması sistem olması vs vs 2 haftayı bulur benden söylemesi bilginiz var ise demonte talebinde bulunun ben sahsen bilmiyorum bi ark biliyor olmadı bi kuruma gidip parası ile montaj yaptırıcam

sfa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Demonte talebinde bulundum arklar ben dün ürünlerin hepsi kargolandı benim gördügüm kadarı ile ürünlerin hepsi farklı yerde Ekran kartı İzmirden gönderim yapıldı Ram Ana Kart Kasa Sakaryadan digerleri hazırlandı kargo asamasında bugun gönderilcek yüksek ihtimalle
Nasıl talepte bulundunuz whatsapp üzerinden mi bende demonte talep edeceğim.

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Sistemi demonte alıp şehrimizdeki Vatan bilgisayarda toplatabilir miyiz? Şu saatlerde demonte verirsem bugün kargolanır mı hepsi?

p1casso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
1662112519693.png
sıra bilgisi veremiyoruz diyolar bide :D depo'nun numarasını verin ben arayım sizin yerinize :D

sfa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
0850 222 56 56 numaradan demonte talebinde bulundum . Telefon numrasından siparişi gördüler değiştirdiler.

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Bu kadar bekledikten sonra umarım sistemde sorun çıkmaz , o durumda heralde 2-3 ay bekleriz sorun giderilmesi için bu büyük bir tecrübe oldu.

Gigachaddd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bildiğiniz kandırıyorlar bizi 8 gündür parça falan da tedarik ettikleri yoktur bunların biz bu gidişle 1 ay daha bekleriz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri