Benim 3 parçaya bölünen demonte siparişimin 2 paketi geldi. Son kısmın geleceği mağaza iki gündür kargoya veremedi! Ha gayret
bi de sistemler hazırmış, kargolanıyormuş. Adamlar daha parçaları gönderemiyor.Benim 3 parçaya bölünen demonte siparişimin 2 paketi geldi. Son kısmın geleceği mağaza iki gündür kargoya veremedi! Ha gayret![]()
Takmışlar bi işlem sırasına. Hepsi palavra. Her yazdığım mesajda aciliyetiniz iletildi deniyor. 1 haftadır iletiliyor maşallah.Bu şekilde yazdılar bana da.
işlem sırası falan bahane. 3 gün önce aradım ortalama 7 iş günü içinde toplanıyor hazır sistemler bekleyin dendi bugun yine aradım parça sipariş ediliyor şubelerde kalmadığı için aynen dedim kapattım telefonuBu şekilde yazdılar bana da.
ironi değil gerçekten düşünmeden edemedim varsayalım 500 stok sattılar 500x12k 6 milyon TL yapar bunu zaten 8 gün vadeye koysan bana sattığı sistemdeki indirimi hayli hayli amorti eder onu geç bide indirimli sattığından da kar ediyordur.İroni olarak , aklıma dolar altın alıp fiyatı kara çevirip haftayamı göndercekler acaba bilemedim![]()
Nasıl talepte bulundunuz whatsapp üzerinden mi bende demonte talep edeceğim.Demonte talebinde bulundum arklar ben dün ürünlerin hepsi kargolandı benim gördügüm kadarı ile ürünlerin hepsi farklı yerde Ekran kartı İzmirden gönderim yapıldı Ram Ana Kart Kasa Sakaryadan digerleri hazırlandı kargo asamasında bugun gönderilcek yüksek ihtimalle
evet watsapp hattı üzerinden kardeşimNasıl talepte bulundunuz whatsapp üzerinden mi bende demonte talep edeceğim.
Herhangi bir vatan mağzasında toplatabiliyor muyuz?0850 222 56 56 numaradan demonte talebinde bulundum . Telefon numrasından siparişi gördüler değiştirdiler.