youtubeye yazarak kolayca halledebilirsiniz freedos bilgisayara windows yükleme diye aratarakBenim kargo dağıtımda heycanla bekliyorum, umarım Windows 10 deneme sürümü kurulu gelir yoksa nasıl yapacağım bilmiyorum
Anakart kutusu içerisinde sata kablosu çıkar.Extra bir kablo almana gerek yok.Öncelikle ilk defa böyle bir hazır sistem aldım, sistem yanında ürün kutularının da geleceğini biliyorum ama içindeki kablolarda eksiklik olur mu? Bunu şu yüzden soruyorum ekstra hdd takacağım bunun için kablo satın almam gerekir mi?
Bu görüntü vatanın sitesinden mi?Ekli dosyayı görüntüle 6355
allahıma şükürler olsun sonunda kurtulduk galiba.
Bir biz kaldık bende de durum aynı.Özelleştirme yaptın mı ?
yaptım. İşlemci ve SSD. sen yaptın mı?Bir biz kaldık bende de durum aynı.Özelleştirme yaptın mı ?
Evet işlemciyi yapmıştım.yaptım. İşlemci ve SSD. sen yaptın mı?
özelleştirmeyle alakası olacağını sanmıyorum. yapanların ki hazırlanmış hep.Evet işlemciyi yapmıştım.
Haklısın dün özelleştirme yapan bir arkadaşınkini göndermişlerdi.özelleştirmeyle alakası olacağını sanmıyorum. yapanların ki hazırlanmış hep.
evet dostumBu görüntü vatanın sitesinden mi?
benle beraber onaylandı da kalan kaç kişi kaldı?Ekli dosyayı görüntüle 6385
Çok şükür benimki de sabah saatlerinde bu şekilde güncellendi, bugün kargoya verilse çok iyi olur İstanbul bana epeyi uzak, Pazartesi verilirse perşembe-cumadan önce zor gelir bulunduğum şehre.
Ben varım.benle beraber onaylandı da kalan kaç kişi kaldı?