PC Hocası F6 11.999 TL RTX 3060 Sistem

m.eminayas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Malesef bende ilerleme olmadı, birde demonte şekilde alsak vatanda ücretsiz kurulum yaptırabilir miyiz?

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Malesef bende ilerleme olmadı, birde demonte şekilde alsak vatanda ücretsiz kurulum yaptırabilir miyiz?
Bence demonte almaya değmez hocam pazartesi kalan herkesinki de hazırlanır muhtemelen, benim de bugün oldu (demonte değil montajlı)

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Arkadaşlar sistem geldi kurdum Allah'a şükür hasar vs yok umarım sistemde de sıkıntı yoktur, sistemi açınca bu ekrana atıyor USB ile Windows 10 kurmam gerekiyor değil mi? @OceanLaB
Evet hocam Windows kurmak çok basit, BIOS güncellemesi daha zor montajlı mı aldınız demonte mi aldınız?

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Evet hocam Windows kurmak çok basit, BIOS güncellemesi daha zor montajlı mı aldınız demonte mi aldınız?
Kurulu hazır geldi bios guncel degil mıdır ki ? Windows 10 kursam YouTube bakıp yeterli olmazmi acaba

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Kurulu hazır geldi bios guncel degil mıdır ki ? Windows 10 kursam YouTube bakıp yeterli olmazmi acaba
Montajlı aldıysanız herhalde BIOS güncellemelerini yapmışlardır youtube bakıp rahatlıkla kurabilirsiniz size rufus ile yazılmış USB lazım. İnternet kafeden halledebilirsiniz kolaylıkla.

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Montajlı aldıysanız herhalde BIOS güncellemelerini yapmışlardır youtube bakıp rahatlıkla kurabilirsiniz size rufus ile yazılmış USB lazım. İnternet kafeden halledebilirsiniz kolaylıkla.
USBim var komşudan usbye Windows 10 yuklicem internet sayfasından YouTube şu videoya bakarak yapacam sıkıntı çıkar mı ?

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
USBim var komşudan usbye Windows 10 yuklicem internet sayfasından YouTube şu videoya bakarak yapacam sıkıntı çıkar mı ?
Hocam bana whatsapptan yazın yardımcı olayım videolar eskidir vs. boşver :D PM'den numaramı atayım mı sizin için de uygunsa?

p1casso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Arkadaşlar montajı hazır olan sistemlerin bugün kargoya verilip verilmeyeceğini Vatan desteğe soran oldu mu ?

Gigachaddd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Hocam hafta sonu kargoya verilmiyor demişti bir arkadaş. Yalnız ben şunu merak ediyorum, bios güncel mi geliyor biz mi güncelleyeceğiz arkadaşlar ?

arelz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
şimdi pc gelince direkt aç oyun yükle olmayacak mı? kurulu şekilde satın aldım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri