PC Hocası F6 11.999 TL RTX 3060 Sistem

SatisFaction

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Ben de yazdım da bugün verilmeyecek dedi. Bu hafta içi verilirmiş.

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Ben de yazdım da bugün verilmeyecek dedi. Bu hafta içi verilirmiş.
Kim dedi hocam bunu, Vatan bizi sınıyor inanılmaz 100-200 tane kargo çıkaracaklar her gün sitelerine binlerce sipariş düşen firma eminim bu kadar ağır davranmıyordur.

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
1 haftanın sonunda cumartesi günü hazırlanıyora geçti 1 hafta sonra kargoya verirler ondan sonra da elimize ulaşır inşallah

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Ben yazdım aksilik çıkmazsa bugün, en geç yarın verilecek dediler arkadaşlar
Saçmalık ve bu kadar insanı mağdur eden olay bu işte. Süreçle alakalı net bilgi kimsede yok. Ben yazınca verilir diyorlar, başkası yazınca bugün verilmez diyorlar. Random yazıyorlar bir şeyler. Geç verilecekse de bu tarih söylense olay kapanacak, sorun bilinmezlik.

Gigachaddd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Kesinlikle katılıyorum vatan sürekli net cevaplardan kaçınıyor herkese farklı şeyler diyor.

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Ben öğrendim istanbulda ki yerden sorumlu adam güvenlik görevlisiymiş aynı zaman da koskoca yeri 1 kişi çeviriyomuş o yüzden bu kadar geç kalınmış adam günde sadace 1 buçuk kasa çıkartabiliyomuş o da mesaiye kalırsa o yüzden fazla yüklenmeyin aldığınızda şükredin

Mantus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Aradım müşteri hizmetlerini parçalarınız depoya yeni ulaştı. Sistem 1 2 gün içerisinde kurulup kargoya verilecektir diyor müşteri hizmetleri, ama sipariş durumunda cumartesi sistem hazır kargoya verilecektir yazıyordu, anlayacagınız sekilde geçiştiriyorlar bizleri sistem 20. günde anca gelir.

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Ben öğrendim istanbulda ki yerden sorumlu adam güvenlik görevlisiymiş aynı zaman da koskoca yeri 1 kişi çeviriyomuş o yüzden bu kadar geç kalınmış adam günde sadace 1 buçuk kasa çıkartabiliyomuş o da mesaiye kalırsa o yüzden fazla yüklenmeyin aldığınızda şükredin
güvenlik görevlisi sorumluymuş ve 1 kişi mi çeviriyormuş koskoca firmada? bu iş cidden saçma bir hal alıyor

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Vatan'ın İstanbul deposuna sadece 1 kişinin bakacağına ihtimal vermiyorum. Kurumsal ve her ne kadar şu an mağduriyetimiz de olsa işini doğru yapan kaliteli bir firma. Kampanyalı ürün olduğundan mıdır yoksa stok sorunundan mıdır ikinci plana atılıyoruz. Aynı sistemi vatandan manuel toplayıp 18-20 bin lira ödeyen biri bu kadar beklemezdi tahminimce :)

Gigachaddd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Beyler ben anlamadım hazırlanmadı mı yoksa bu ürün şimdi noluyor abi

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Aradım müşteri hizmetlerini parçalarınız depoya yeni ulaştı. Sistem 1 2 gün içerisinde kurulup kargoya verilecektir diyor müşteri hizmetleri, ama sipariş durumunda cumartesi sistem hazır kargoya verilecektir yazıyordu, anlayacagınız sekilde geçiştiriyorlar bizleri sistem 20. günde anca gelir.
@OceanLaB abi vatanda kimse ne yaptığını bilmiyor herkese farklı bir cevap veriyorlar, kargolanmayı bekliyor hepsi diyen var, parçalar gelecek 1 2 güne hazırlanıp gönderilecek diyen var. Bize bir yardım et

Mantus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Beyler ben anlamadım hazırlanmadı mı yoksa bu ürün şimdi noluyor abi
Whatsapp müşteri temsilcisi :
1662376424532.png

Müşteri temsilcisi ise :

Parçalarınız depoya gelmiş 1, 2 gün içerisinde kurulumu yapıp gönderilecektir, diyor.

Bu da internet sipariş durumu :

( Cumartesi günü hazırlandığı yazıldı )
1662376528749.png

Kime inanmak gerçekten güç.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri