Hocam maalesef bugünü böyle kapattık gibi, sistem ilk çıktığında Vatan'da çıkmasına şaşırmıştım. Şimdi daha çok şaşırıyorum. Yarın kargoya verilir umarım ne diyelim.
Hadi bakalım, inşallah.UPDATE:
Şimdi kolaygelsin müşteri temsilcisi ile görüştüm. Vatan depodan bugün 17:00 - 19:00 arasında ürünleri teslim alacaklarını belirttiler. Muhtemelen bir çoğumuzun akşama "kargoda" adımına geçecek.
Vatan'ın bundan haberi var mı, 17.00 olur depoyu falan kapatırlar ahahahah. İzahı olmayan şeyin mizahını yapıyoruz artık.UPDATE:
Şimdi kolaygelsin müşteri temsilcisi ile görüştüm. Vatan depodan bugün 17:00 - 19:00 arasında ürünleri teslim alacaklarını belirttiler. Muhtemelen bir çoğumuzun akşama "kargoda" adımına geçecek.
Hadi bakalım darısı bize son 30 dakika normal şartlarda kargo için. Sizinki de Yurt İçi mi hocam?Benimki de verilmiş.
Yok hocam Kolay GelsinHadi bakalım darısı bize son 30 dakika normal şartlarda kargo için. Sizinki de Yurt İçi mi hocam?
Saat tam olarak kaçta aldın hocam?yurt içi kargo benimkide verilmiş
20.10.01 sipariş zamanımSaat tam olarak kaçta aldın hocam?
Benim de yurtiçi kargoya verilecek muhtemelen ama daha kargoya verildi olmadı.
Anladım siz erken almışsınız ondan verilmiş muhtemelen. Benim yarına kaldı o zaman.20.10.01 sipariş zamanım
hocam ben 20:15:10 da aldım, malesef yalan söylüyorlar sipariş önceliği diyerek... Sizin kargonuzunda verildiğini düşünüyorum, inşallah sadece bilgileri güncellememişlerdirAnladım siz erken almışsınız ondan verilmiş muhtemelen. Benim yarına kaldı o zaman.
Sipariş saatim 20:13:13
Senin de mi Yurtiçi hocam?hocam ben 20:15:10 da aldım, malesef yalan söylüyorlar sipariş önceliği diyerek... Sizin kargonuzunda verildiğini düşünüyorum, inşallah sadece bilgileri güncellememişlerdir
evet yurtiçi kargoSenin de mi Yurtiçi hocam?
Nasıl iş bu yav sözde sırayla yapıyorlarmışevet yurtiçi kargo