- Tepki
- 21
Saldım artık hacım. Ne zaman yollarlarsa.Agam kötü olmuş,hangi sırayla nasıl çalışıyorlar anlamadım gitti.
Saldım artık hacım. Ne zaman yollarlarsa.Agam kötü olmuş,hangi sırayla nasıl çalışıyorlar anlamadım gitti.
Yapacak bir şey yok,her gün 5-10 PC birleştirip yolluyorlar.Saldım artık hacım. Ne zaman yollarlarsa.
1 ay sonra geliyor o sağ alttaki yazı.öncelikle umarım herkesin sistemi en yakın sürede gelir
Sorum: Kurulum yaparken windows 10 home u seçtim kod istedi kod girmeden devam et dedim kurulum tamamlandı deneme verdiğini sandım ancak sağ altta bir yazı yok yaptığım şey ne
Evet hocam, dediğiniz gibi oluyor.arkadaşlar birşey soracağım hazır gelen sistemleri ekran kartını takıp deneyip sonra söküp mü yolluyorlar
hayırlı olsun kargoyu almadan hasar var mı diye kontrol ettiniz mi kutunun çevresinian itibari ile geldi beyler benim sistem
teşekkürler, kutuda hasar yoktu ama taşıyan eleman hiç iyi taşımıyordu.. kutuyu aldım açtım ve ne görüyüm ssd'yi sabitlemeden göndermişler yada tutucu yeri taşırken falan kırıldı(?)hayırlı olsun kargoyu almadan hasar var mı diye kontrol ettiniz mi kutunun çevresini
kutunun içine fırlatıp yollasalar daha sağlammış hocamteşekkürler, kutuda hasar yoktu ama taşıyan eleman hiç iyi taşımıyordu.. kutuyu aldım açtım ve ne görüyüm ssd'yi sabitlemeden göndermişler yada tutucu yeri taşırken falan kırıldı(?)
bu ne hocamteşekkürler, kutuda hasar yoktu ama taşıyan eleman hiç iyi taşımıyordu.. kutuyu aldım açtım ve ne görüyüm ssd'yi sabitlemeden göndermişler yada tutucu yeri taşırken falan kırıldı(?)
sallana sallana gelmiş yolda ben video çekeceğim nolur nolmazteşekkürler, kutuda hasar yoktu ama taşıyan eleman hiç iyi taşımıyordu.. kutuyu aldım açtım ve ne görüyüm ssd'yi sabitlemeden göndermişler yada tutucu yeri taşırken falan kırıldı(?)
bide işlemci fanı takılı deildi kablosu takıpmışto ama vidalarla sabitlenmemiştiarkadaşlar benimkide geldi ama neyş nereye takcağım hakkında hiçbi fikrim yok bi video atabilir misiniz kurulumla ilgili