PC Hocası F6 11.999 TL RTX 3060 Sistem

Fluxta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
öncelikle umarım herkesin sistemi en yakın sürede gelir
Sorum: Kurulum yaparken windows 10 home u seçtim kod istedi kod girmeden devam et dedim kurulum tamamlandı deneme verdiğini sandım ancak sağ altta bir yazı yok yaptığım şey ne

Berkeberke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
öncelikle umarım herkesin sistemi en yakın sürede gelir
Sorum: Kurulum yaparken windows 10 home u seçtim kod istedi kod girmeden devam et dedim kurulum tamamlandı deneme verdiğini sandım ancak sağ altta bir yazı yok yaptığım şey ne
1 ay sonra geliyor o sağ alttaki yazı.

babyshark4

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Benim ürünlerde geldi demonte anakartı değiştiricem.Bide hava tipi soğutucu güzel olur.

Ekli dosyalar

• 4.jpg
    4.jpg
    3.9 MB · Görüntüleme: 73

arelz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
arkadaşlar birşey soracağım hazır gelen sistemleri ekran kartını takıp deneyip sonra söküp mü yolluyorlar

Son düzenleme:

xrtk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Kolaygelsin firması amazonla 1 günde teslimat yaparken, şimdi baktim dün teslim aldıgindan bu yana hala, İstanbul operasyon merkezinde bekliyor ürünüm.şimdi de kargoyla ugraşcıcam anlaşılan

p1casso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
hayırlı olsun kargoyu almadan hasar var mı diye kontrol ettiniz mi kutunun çevresini
teşekkürler, kutuda hasar yoktu ama taşıyan eleman hiç iyi taşımıyordu.. kutuyu aldım açtım ve ne görüyüm ssd'yi sabitlemeden göndermişler yada tutucu yeri taşırken falan kırıldı(?)

Ekli dosyalar

• 1662453287418.png
    1662453287418.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 69

arelz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
teşekkürler, kutuda hasar yoktu ama taşıyan eleman hiç iyi taşımıyordu.. kutuyu aldım açtım ve ne görüyüm ssd'yi sabitlemeden göndermişler yada tutucu yeri taşırken falan kırıldı(?)
kutunun içine fırlatıp yollasalar daha sağlammış hocam

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
sallana sallana gelmiş yolda ben video çekeceğim nolur nolmaz

sfa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar demonte gelmişti sistem Vatan bilgisayar mağazasında montaj bölümünde toplattım çokta güzel oldu kablolama vs. istediğim gibi. Bilseydim hiç beklemez en başından demonte talep ederdim .

cagritosun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar kasa geldi Erkan kartını taktım güç kaynağıni ,hdmı da taktım çalıştırdım ama monitörde sinyal yok diyor ne yapmalıyım

Carrier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
arkadaşlar benimkide geldi ama neyş nereye takcağım hakkında hiçbi fikrim yok bi video atabilir misiniz kurulumla ilgili

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri