Hocam benimde ssd nin ora kırık geldi
bir sorun olur mu
pinde sıkıntı yok o normal diye biliyorumHocam gördüğünüz gibi burda da bir pin de sıkıntı var kargoda bunu kontrol etmem imkansız ne yapabilirim bir sorun olur mu bundan ? @ugur.gozaydin
Ekli dosyayı görüntüle 6641
Hocam gördüğünüz gibi burda da bir pin de sıkıntı var kargoda bunu kontrol etmem imkansız ne yapabilirim bir sorun olur mu bundan ? @ugur.gozaydin
Ekli dosyayı görüntüle 6641
Uğur hocam bu karta kaç adet vida takıyorlar tutturmak için ve kart oturmuş değil mi düzgün takabilmisim. Birde bu 8pinlik giriş nerde hocam diğer tarafı açmam mi gerekiyorBir sorun yok kartta. Netten PCIe X16 GPU hat başlıklarını kontrol ederseniz resimlerden tüm kartların böyle olduğunu görürsünüz.
Normalde 1 tanesi yeterli ama 2 adet takmanızda esneme payını azaltmak için fayda olacaktır.Uğur hocam bu karta kaç adet vida takıyorlar tutturmak için ve kart oturmuş değil mi düzgün takabilmisim. Birde bu 8pinlik giriş nerde hocam diğer tarafı açmam mi gerekiyor
Hocam emin olamadım çıkardım kartı tekrar. Hangi vida türünden takılmalıNormalde 1 tanesi yeterli ama 2 adet takmanızda esneme payını azaltmak için fayda olacaktır.
Kalın başlıklı vida ile kartı sabitliyorsunuz, köşeli kafası olan.Hocam emin olamadım çıkardım kartı tekrar. Hangi vida türünden takılmalı
Hocam bu şekilde taktım. Bu arka plaka kaldı takmam gerekiyor mu bunu yoksa güvenlikli gelsin diye mi vardıKalın başlıklı vida ile kartı sabitliyorsunuz, köşeli kafası olan.
Tamam sorun yok. Ekran kartını vidaladığınız yerdeki açıklığı kapatan parçayı diyorsanız taksanız iyi olur.Hocam bu şekilde taktım. Bu arka plaka kaldı takmam gerekiyor mu bunu yoksa güvenlikli gelsin diye mi vardı
Ekran kartı 8 pinlik güç girişi kablosunu bulamadım
Nasil takacağım ki bunu önceden takip sonra mı vidaları atmam gerekiyorduTamam sorun yok. Ekran kartını vidaladığınız yerdeki açıklığı kapatan parçayı diyorsanız taksanız iyi olur.