Konu adi neAçtılar konusunu gir bak driver yüklüyosun
Konu adi neAçtılar konusunu gir bak driver yüklüyosun
Konu adi ne
buyrunYeni aldığım sisteme win11 kurdum ama ethernet kablosu takılı olmasına rağmen internete bağlanmıyor sürücü mü yüklemem lazım ? Yardımcı olabilecek var mı ?
@ugur.gozaydin
Çıkmadı hocam iki adet ram kutusu var ama anakart üzerinde tek ram takılıKutunun içinden çıktı mı diğer ram ?
çok teşekkürler. şuanda yeni bilgisayardan yazıyorumbuyrun
hayırlı olsunçok teşekkürler. şuanda yeni bilgisayardan yazıyorum![]()
@ugur.gozaydin bakar mısınvidaları nereye takıcaz
eksik birşey var mı@ugur.gozaydin bakar mısın
Bir sorun görünmüyor.eksik birşey var mı
monitöre görüntü gelmiyo neden olabilirBir sorun görünmüyor.
Görüntü kablosunu anakarta mı ekran kartına mı bağladınız? Ekran kartında olmalı.monitöre görüntü gelmiyo neden olabilir
Kablo yanlış yerde.bi bu kablo bide psu kablosu eksik bişey mi var
bi tek oraya takılıyo ama buKablo yanlış yerde.
Elinizdeki VGA kablosu eski bir kablo. Görüntü almak istiyorsanız ekran kartına takmanız gerek kabloyu. VGA to HDMI veya VGA to Displayport kablosu alıp kabloyu ekran kartına uyan soketlere dönüştürebilirsiniz.bi tek oraya takılıyo ama bu
anladım teşekkür ederimElinizdeki VGA kablosu eski bir kablo. Görüntü almak istiyorsanız ekran kartına takmanız gerek kabloyu. VGA to HDMI veya VGA to Displayport kablosu alıp kabloyu ekran kartına uyan soketlere dönüştürebilirsiniz.
Siz Windows USB belleği oluşturacaksınız.@ugur.gozaydin hocam bilgisayarı tv ye bağladım şimdi windows u kurmam gerek içerisinden bi cd çıktı onunla mı kurulcak ben mi indiricem usb ile