PC Hocası F6 11.999 TL RTX 3060 Sistem

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Demonte talep edersek parçaları fiziksel Vatan mağazasında ücretsiz toplattırabiliyor muyuz? Bir de bu montaj işleminde test yapıyorlar ya BIOS vs. güncellemeleri dahil mi? Ben BIOS güncellemedim daha önce sıkıntı olur benim için biraz daha beklerim her şeyi hazır gelsin

cantekinkaya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Tek sorumlu vatan da zaten gönderdikleri kargo şirketi açıklama da 6 iş günü diyor yani aslında şuan ortada bir sorun yok ama bazılarına gitmiş sistem ve bu gidişle uzucak gibi duruyor bize gelmesi
Hayır yanlış düşünğyorsunuz hazırlayan ekip de hatalı. Ben kargo firması seçerkeb yurtiçi kargoyu seçtim sendeo kargo firmasını da iyi tanırım. Ayrıca sistem kargoya verilmemiş. Sadece sipariş onaylanmış. Yani henüz hazır değil sistem. Benim demek istediğim şey bu sistem hazırlanırken ne kadar sürede stoğun biteceği önceden belli. Sistemi hazırlayan ekip profesyonel bir ekip. Satıcı da suan sektörün en büyük firmalarından. Yani bu ürün satışa çıkmadan önce bilgisayarların hazırlanması gerekiyordu. Bu kadar geç kargoya verilmesi hem satıcının hem de PC hocası ekibinin büyük bir hatası.

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Hayır yanlış düşünğyorsunuz hazırlayan ekip de hatalı. Ben kargo firması seçerkeb yurtiçi kargoyu seçtim sendeo kargo firmasını da iyi tanırım. Ayrıca sistem kargoya verilmemiş. Sadece sipariş onaylanmış. Yani henüz hazır değil sistem. Benim demek istediğim şey bu sistem hazırlanırken ne kadar sürede stoğun biteceği önceden belli. Sistemi hazırlayan ekip profesyonel bir ekip. Satıcı da suan sektörün en büyük firmalarından. Yani bu ürün satışa çıkmadan önce bilgisayarların hazırlanması gerekiyordu. Bu kadar geç kargoya verilmesi hem satıcının hem de PC hocası ekibinin büyük bir hatası.
Yaw reis bu adamlar sadace sistemleri tanıtıyor firmalarla anlaşıp adamlara fikir sunuyorlar ona göre sistem çıkartıyolar bu kadar pc hocası vb kanalların işlevi o yüzden bu adamların bazı şeylerde söz hakkı olmayabilir

cantekinkaya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yaw reis bu adamlar sadace sistemleri tanıtıyor firmalarla anlaşıp adamlara fikir sunuyorlar ona göre sistem çıkartıyolar bu kadar pc hocası vb kanalların işlevi o yüzden bu adamların bazı şeylerde söz hakkı olmayabilir
Kendi adlarınının geçtiği bir sistem. Bu nedenle kargonun da konuşması gerekiyor.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Demonte olanlar hemen geldi.

Fluxta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
demonte yi mağazadan alabilir miyiz acaba
cevap: Hayır(istanbul dışında)

Son düzenleme:

p1casso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Az önce Vatan desteği arayıp konuştum, hazır sistem montajı ve kargolamanın ortalama 2 hafta sürdüğünü söylediler . Hala parça tedariği bekleniyor olabilir vs. tarzı şeyler söyledi. Ben Ankara'da yaşıyorum mağazadan teslim almak istediğimi söyledim. Kargolama İstanbul deposundan yapılıyormuş, mağazadan teslimat yapmıyoruz dediler. O yüzden mecbur bekleyeceğim, ama 2 hafta gibi bir süre gerçekten saçma ve çok acemice, söyledikleri hiç samimi gelmedi. Vatan gibi büyük çaplı bir firma , kampanya yaptığı halde hâlâ eksik parçadan bahsediyor ve "ortalama 2 hafta" gibi bir cümle kuruyor. Kampanya dahilinde sipariş edilmesi kesin olan ürünler depoda nasılsa eksik oluyor... Vatan pc'ye yakışmadı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri