- Tepki
- 11
Sipariş saatiniz nedir?Hayır demonte istemedim.
Sipariş saatiniz nedir?Hayır demonte istemedim.
demonte mi istedin?Paket hazırlanıyor kısmına geçti bende. Sanırım gün içinde kargoya verilir.
Benim de öyle 12600 ve 1TB yaptım ssdyi. Teşekkürler hocam.Adres Gümüşhane. Yükseltme olarak işlemciyi 12600 yaptım sadece. Sipariş saati de 20:10:47 hocam.
Anakart ve ssd’yi değiştiremedim stok bitecek diye o biraz üzdü ama olsun bu haliyle de iyi sistemBenim de öyle 12600 ve 1TB yaptım ssdyi. Teşekkürler hocam.
Benimki de öyle ya delireceğim valla. Bu hafta sonu 2 gün boş vaktim vardı yine sistem olmadan boş geçecek.hala sipariş onaylandı'da görünüyor. gerçekten inanılmaz.
ben izmirdeyim vatandan veriyorsalar gidip alayım 1 hafta olduBende sadece ekran kartı kargolanmak üzere izmir den gelicek sok sasırtıcı![]()
mağazadan vermiyorlarben izmirdeyim vatandan veriyorsalar gidip alayım 1 hafta oldu![]()
zaten vardı o herkeste.Arkadaşlar siparişte msı mag fan çoklayıcı eklemişler sizde de öyle mi ?
bende yoktu yeni eklediler.Arkadaşlar siparişte msı mag fan çoklayıcı eklemişler sizde de öyle mi ?
Bende de yoktu yeni eklemişler.Arkadaşlar siparişte msı mag fan çoklayıcı eklemişler sizde de öyle mi ?
Aynen öyle@OceanLaB sayın taner hocam bizim sesimizi duy ancak sen çözümleyebilirsin bizim sorunlarımızı vatan ile birde sen konuşsan süreç biraz daha hızlı işlese hepimiz çok mutlu olacağız herkez sabırsız bir şekilde bekliyor
bende de yoktu yeni eklemişler ya da söyleyene kadar fark etmedim .Arkadaşlar siparişte msı mag fan çoklayıcı eklemişler sizde de öyle mi ?