PC Hocası F6 11.999 TL RTX 3060 Sistem

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
benim sistemde gelmedi, onaylandı gözüküyor, babam diyor ki normal adamlar o kadar ucuza verdi ki aradaki farkı sizin vaktinizden alırlar tabi :) bu cuma gelse kafi.
Bu babalar da enteresan arada yarı asgari ucretten fazla var bir ay geç gelsin hiç problem değil. Günümüzde onlar mı farkinda değil bu paranın nasıl kazanıldığının :)

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Bu babalar da enteresan arada yarı asgari ucretten fazla var bir ay geç gelsin hiç problem değil. Günümüzde onlar mı farkinda değil bu paranın nasıl kazanıldığının :)
O kadar çok dedim ki 4 5 bin lira ucuza aldık adamın aklına "o zaman satalım" gibi bir düşünce getirdim galiba biraz frenlemek lazım xd :)

Mantus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
İşlem sırasına göre kargolama yapılıyormuş, sanırım en son ben alacam :) saat 20.24de almıştım sistemi

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
İşlem sırasına göre kargolama yapılıyormuş, sanırım en son ben alacam :) saat 20.24de almıştım sistemi
:D 20.18 de sipariş verdim ben. İşler biraz aksadı bu kadar beklemiyordum ama bakalım hayırlısı olsun. Belki buradan aynı sistemi alanlar oyun arkadaşı bile bulur. Tabii işlerden vakit kalırsa :)

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
20:10 benimde halen siparişiniz onaylandi kısmında bekliyoruz enazindan hazırlanıyor olsaydı

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Ya büyük ihtimalle 550w olarak alanlar bekliyor diğerlerine gönderildi artık stok felan mı bekliyolar anlamadım 100 tane stok için bu kadar beklemesinin mantıklı açıklaması yok en azından kargoda olması gerekirdi şimdiye kadar

babyshark4

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ya büyük ihtimalle 550w olarak alanlar bekliyor diğerlerine gönderildi artık stok felan mı bekliyolar anlamadım 100 tane stok için bu kadar beklemesinin mantıklı açıklaması yok en azından kargoda olması gerekirdi şimdiye kadar
Dediğin mantıklı yarında gelmezse demonta talep edicem.

Human1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
cesaretim var kendim de kurarım bi gönderemediler sistemi

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Ben bugün demonte talep ettim, bu seferde her parçayı farklı farklı mağazalardan gönderiyorlar:) Keşke karıştırmasaydım işleri:))

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Müşteri hizmetlerine montaj yapılmadan gönderin dediğinizde 2-3 iş gününde geliyor.

cantekinkaya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Böyle bir sistemi almak için yardımcı oldukları için PC Hocası ekibine teşekkür ederim. Ama ben sistemi yapan ekibin de suçlu olduğunu düşünüyorum. Bu sistemin hazırlık planı önceden bellidir. Stoğu bilmesek de stok da bellidir. Bu kadar hızlı satılacağı zaten belli. Anlaşma yaptıktan sonra kargo süreci için de bir söz almalarını beklerdim. Sistem daha satışa çıkmadan hazırlanmış olmalıydı. Suan herkesin sorunu aynı bir çok kişi daha sistemini teslim alamamış.

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Böyle bir sistemi almak için yardımcı oldukları için PC Hocası ekibine teşekkür ederim. Ama ben sistemi yapan ekibin de suçlu olduğunu düşünüyorum. Bu sistemin hazırlık planı önceden bellidir. Stoğu bilmesek de stok da bellidir. Bu kadar hızlı satılacağı zaten belli. Anlaşma yaptıktan sonra kargo süreci için de bir söz almalarını beklerdim. Sistem daha satışa çıkmadan hazırlanmış olmalıydı. Suan herkesin sorunu aynı bir çok kişi daha sistemini teslim alamamış.
Tek sorumlu vatan da zaten gönderdikleri kargo şirketi açıklama da 6 iş günü diyor yani aslında şuan ortada bir sorun yok ama bazılarına gitmiş sistem ve bu gidişle uzucak gibi duruyor bize gelmesi

Aee's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Tek sorumlu vatan da zaten gönderdikleri kargo şirketi açıklama da 6 iş günü diyor yani aslında şuan ortada bir sorun yok ama bazılarına gitmiş sistem ve bu gidişle uzucak gibi duruyor bize gelmesi
Ne kadar uzayacak acaba bu akşam tam 6 gün doldu 7.güne girdik bakalım saniyeleri sayıyoruz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri