hocam tüm sistemler hazırlanmıştı kargolanması bekleniyordu nasıl yani.Saat 13.00 te aradım demonte talebi için 3 ayrı grup olarak sipariş oluşturdular onaylandı olarak bekliyorum .
ssd-psu-işlemci
kasa - ekran kartı-anakart
ram
Dün sabah demonte talep ettim bugün elime ulaştıÜrünleri demonte alıp eline ulaşan arkadaşlardan ricam fatura ile fotoğraf atabilirseler sevinirim.
Bilmiyorum ben kendim toplayabilirim . Ama fatura ile birlikte gidip sormak lazım en yakın vatan bilgisayara yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum .
Ankarada oturuyorum 4 mağaza aradım montaj yapılır mı diyeSistemi demonte alıp şehrimizdeki Vatan bilgisayarda toplatabilir miyiz? Şu saatlerde demonte verirsem bugün kargolanır mı hepsi?
Benim halen onaylandıda duruyor. Sipariş saatiniz kaç hocamSonunda güncelleme geldi paketiniz hazirlaniyor geçtik şükür
Bursadayim saat 20:10da vermiştimSaat kacta sipariş vermiştiniz tam olarak ve nerede oturuyorsunuz
size umarım sorunsuz şekilde yarın ulaşır.Bursadayim saat 20:10da vermiştim
Beklemeyeyim diye yeni klavye alacak kadar zengin misiniz yahuKlavyem garantiye verdim Pc gelicek bu sürede beklemiyim diye yeni klavye aldım Garantide ki klavye daha erken gelicek galiba pcden
Kargoyada verildi şükürler olsun, umarım yarın elimde olur, inşallah sorunsuz çıkar pc @OceanLaBbenim 20.18 daha çok yolumuz var
size umarım sorunsuz şekilde yarın ulaşır.
Benim 3 parçaya bölünen demonte siparişimin 2 paketi geldi. Son kısmın geleceği mağaza iki gündür kargoya veremedi! Ha gayret![]()
Kanka zenginlikle alakası yok zaten 150 tl ye aldım hem de şuan 1 haftadır bekliyoruz diye uğraşıyoruz bir 1 ay daha mı beklicem yedek almış oldumBeklemeyeyim diye yeni klavye alacak kadar zengin misiniz yahu![]()