hocam anlattığım şey oldukça basitGrup aktif problem yok @Xcharcer pm den at bilgilerini bakayım ban durumuna. Genel etkileşim düşüklüğünü facebook kullanıcı sayısının düşmesi ile alakalı olduğunu düşünüyoruz @diplomasızhoca hangi konuda şikayet vardı tam olarak belirtebilir misin pm de atabilirsin.
Grupta gönderi onaylama kısmında şöyle bir durum var biz satış konularına izin vermiyoruz özellikle ' klavyemi satıyorum fiyat şu , sistemimi satıyorum kaçtl eder veya almak istermisiniz vb.' gibi konular oldukça fazla açılıyordu bu tarz başlıklara müsaade etmememizin sebebi kötü niyetli insanların gruptaki insanları maddi zarara uğratmalarının önüne geçmek sonuçta ikinci el alışveriş için bir çok web site mevcut.
Forum etkileşim kısmına gelecek olursak facebook grubunda bilgisayarında kullanıcı bir sorun yaşadığında sorun çözüme ulaştığında ve başka bir kullanıcı aynı sorunu yaşadığında tekrar konu açmasın arama motoru üzerinden forumda açılan başlığı görsün tekrara düşmemek için forumda yanıtlamaya çalışmaktayız.
hocam birşey netleştirmenizeSence incehesapla ilgili bir sorunumuz olabilirmi? bizim kanaldaki videoları aktif takip etmiyorsun veya instagramda atılan storiyleri görmedin öncelikle bunu netleştireyim. Uzun yıllardır en yakın ve sevdiğimiz partnerlerden birisi.
Cuma postu onaylama kısmında haklısın geç oluyor ise aksiyon alıp ona göre daha hızlı onaylayalım bunu dikkate alacağım.
Satış vb konularını örnek verdim teknik destek konularını da aslında kast ettim. Grupta yardım etmek üzere birilerini görevlendirme konusu ise bizim gündemimizde değil ilk mesajımda bahsettiğim gibi sorunlar ile ilgili forumda yardım alınmasını bu işler için buranın kullanılmasını istiyoruz.
Forum kültürünün amacı daha önce yaşanmış çözülmüş bir sorunu kullanıcı tekrar tekrar konu açmasın diye ayrıca arama motoru indexinde kolayca ulaşılabilir olduğundan dolayı kullanıyoruz.
Saygılar
Kim mesela gözden kaçırmışızdır müsade etmeyiz böyle şeyleresayfa yetkilisinin birinin üyelerden birine çok rahat küfredebilmesi
bunu dile getirdiğimizde bize bu konuyu bildirin gerekli aksiyonu alalım denmesi ama
hiç bir aksiyon alınmaması
İnsanız neticecede illaki eksiğimiz olur kusurumuz oluyorsa affola.EKSİĞİNİZ ÇOK
Buna katılmıyorum eleştirileri her daim dikkate alıyoruz alacağız düzeltebileceğimiz şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz bu bazen kısa vadede olmuyor ama yapamadıklarımız oluyor tabikikanalın açıldığı günden bu yana olan tutumu ile
yakın geçmişten bu güne olan bazı tutumları
sözde her türlü eleştiriye açık olup hiç bir eleştiriyi umursamaması
bir şey diyeyim mi sizeKim mesela gözden kaçırmışızdır müsade etmeyiz böyle şeylere
İnsanız neticecede illaki eksiğimiz olur kusurumuz oluyorsa affola.
Buna katılmıyorum eleştirileri her daim dikkate alıyoruz alacağız düzeltebileceğimiz şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz bu bazen kısa vadede olmuyor ama yapamadıklarımız oluyor tabiki
yani şunu söyleyeyimBu konuyu hatırlıyorum forum adminine ağza alınmayacak ilk küfürler üyeden gelmiş normalde tasvip etmediğimiz bir durum ama o da dayananayıp karşılık vermiş bizde konudaki mesajlaşmaları okuyup üyeyi uzaklaştırdık ilk başlangıcında küfürlü konuşmalar vs mevcut olduğundan engelledik.
Bu mail görüntüsü elinde olduğundan soruyorum aynı üyemisin? Sebebi istemiyoruz yanımızda böyle insanları
Size söylenen herhangi birşey yok burada yanlış anlamayın. O kullanıcı olmanızda önemli değil. Adminimizin yaptığı hata üst yönetim tarafından cezalandırıldı buna ben şahitim. Lakin eğer o kullanıcı iseniz sizinde hatanız çok büyük. Yan hesap açarak gelip konu açıp burada çalışan bir adminin ailevi değerlerine sövmek ne kadar ahlaklı bir davranış olduğunuda size sormak isterim.yani şunu söyleyeyim
aynı üyeyim desem
ne olacak
aynı üye değilim desem
ne kadar inandırıcı olacak
bir başka bir şey daha söyleyeyim
aynı üye olduğumu düşünerek tekrar uzaklaştırılsam
istediğim taktirde tekrar üye olamayacak mıyım mesela
diğer konuya gelelim
ağza alınmayacak küfürler etmiş diyorsunuz ya
size bir örnekle açıklama yapayım ama lütfen buradaki küfür den dolayı küfretti diye düşünmeyin
şimdi
siz birisine
sen bir o ç sun desen (uzatılmış şekilde )
bu bir küfürdür teknik olarak ta küfürdür
anlam olarak ta küfürdür
birinse
sen anası onla bunla para karşılığı ilişkiye giren bir kadının çocuğu desen
anlam olarak küfürdür
ama yazının içeriğinde küfür kelimeleri yok
bunları neden dedim
şimdi siz ahkam kesiyorsunuz ya
yok onu inceledik bunu inceledik diye
konuya çok iyi bir şekilde hakimim
çok iyi bir şekilde takip ettim
konunun buralara gelmesine sebep olan şeyleri ben çok çok iyi biliyorum
önce ekibinizi eğiteceksiniz
önce ekibiniz patronunuzla birbirine zıt paylaşımlar yapmayacak
yapıyorsa bu konu hakkında tepki geliyorsa ona ukala cevaplar vermeyecek
sizin görevliniz utanmazın biri
istediğinizi yapın bu saatten sonra atın isterseniz bunu yazdım diye
şu da var
bu alemde klavye delikanlılığı diye bir durum var ya
onlardan biri de değilim
bütün yetkililerinizin karşısında da söylemimi esirgemem
sürece çok çok çok iyi hakimim
ağza alınmayacak küfür etmişmişi
iyi kurtarıyorsunuz kendinizi maşallah
senin yöneticin
kışkırtıcı bir şekilde cevabını versin
sonra hemen engellesin
senin adminin
gelen eleştiriye karşı istediği gibi davransın
karşıya cevap hakkı doğuran bir söylemde bulunsun sonrasında engeli bassın
ne güzel dünya beeee
istemiyormuş böylesini bilmemneymiş
SENİN ADMİNİN NE OLURSA OLSUN BÖYLE KÜFÜR ETME HAKKINA SAHİP Mİ DEĞİL Mİ
BEN SANA KÜFRETTİM
SEN BANA KÜFRETTİN (Sen görevli değil benim gibi bir normal kullanıcısın)
haklı haksız aramadan küfretmek yasak uzaklaştırılıyor mu
uzaklaştırılıyor
SENİN ADMİNİN NEDEN UZAKLAŞTIRILMIYOR
BİR DE ÖZELDEN KÜFREDİP ENGELİ BASIYOR
YANİ BENİM BİR GÜCÜM VAR
BU GÜCÜ KULLANIYORUM
BUNU KULLANDIKTAN SONRA SENİ ŞUTLUYORUM
SABAHA KADAR KONUŞSAK
AHLAK MUHABBETİ EDERSİNİZ
BU NEYİN AHLAKI
Bİ ANLAT TA BİLELİM
Senin adminin ahlaki yönden zayıf
bana ağza alınmayacak küfürler tatavası yapmayın hiç
hiç boş yapmaya gerek yok hocamSize söylenen herhangi birşey yok burada yanlış anlamayın. O kullanıcı olmanızda önemli değil. Adminimizin yaptığı hata üst yönetim tarafından cezalandırıldı buna ben şahitim. Lakin eğer o kullanıcı iseniz sizinde hatanız çok büyük. Yan hesap açarak gelip konu açıp burada çalışan bir adminin ailevi değerlerine sövmek ne kadar ahlaklı bir davranış olduğunuda size sormak isterim.
Kimse ahlak dağıtmıyor. Kendi kafanızda kuruyorsunuz gibi biraz. Gerekli ceza yaptırımlarını üst yönetim kendisine uyguladı bunu sizinle paylaşmamıza gerek yok. Sizi yasaklamamızın sebebini 'Ağır derece küfür/ hakaret' olduğunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Peki neden hala ahlak kartını oynuyorsunuz? Size adminimiz durduk yere küfür etmedi ki sizin kışkırtmalarınız sonucu bu yapıldı. Hepsi data'mızda hala mevcut.hiç boş yapmaya gerek yok hocam
hadi benim o şahıs atın beni
kendi değer yargılarınızla adalet dağıtmayı iyi biliyorsunuz
ne cezalandırıldı
ne yapıldı
burada küfreden herhangi birisi gruptan atılıyor mu
atılıyor
neden grup yönetiminde olan birine ayrıcalık tanınıyor
boş yapıyorsunuz
yok o kişi iseniz
yok bu kişiyseniz
yok o küfredensiniz
hepsi hikaye
adalet diye bir şey var biliyorsunuz değil mi
adalet herkese eşit işler
grup üyesi küfrettiğinde şutla
ki ne olursa olsun yaptığı doğru olmasa bile tahrikler sonucu da etmiş olabilir
ama grup yönetimi küfrü bastı mı
cezalandırıldı
ne oldu
hala buralarda hala yönetimde
AHLAK DAĞITANA KADAR ADALET TARTINIZIN DENGESİNE BAKIN
grup üyelerinden biri küfrettiğinde gruptan atılıyor doğrumudurKimse ahlak dağıtmıyor. Kendi kafanızda kuruyorsunuz gibi biraz. Gerekli ceza yaptırımlarını üst yönetim kendisine uyguladı bunu sizinle paylaşmamıza gerek yok. Sizi yasaklamamızın sebebini 'Ağır derece küfür/ hakaret' olduğunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Peki neden hala ahlak kartını oynuyorsunuz? Size adminimiz durduk yere küfür etmedi ki sizin kışkırtmalarınız sonucu bu yapıldı. Hepsi data'mızda hala mevcut.
bak burada çok güzel bir ayrıntı varKimse ahlak dağıtmıyor. Kendi kafanızda kuruyorsunuz gibi biraz. Gerekli ceza yaptırımlarını üst yönetim kendisine uyguladı bunu sizinle paylaşmamıza gerek yok. Sizi yasaklamamızın sebebini 'Ağır derece küfür/ hakaret' olduğunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Peki neden hala ahlak kartını oynuyorsunuz? Size adminimiz durduk yere küfür etmedi ki sizin kışkırtmalarınız sonucu bu yapıldı. Hepsi data'mızda hala mevcut.