Cvp: PC Hocası Foruma ÖZEL MSI GK30 Klavye + Mouse SET 349TL!!
Daha yeni klavye mouse aldık hocam yapma
Güzel fiyat.
Daha yeni klavye mouse aldık hocam yapma
umutdundar' Alıntı:
Prophet' Alıntı:Yıllardır kullandığım A4Tech A9C nin artık üzerinde parmağımın izi çıkmışken yeni kurbanım MSI için siparişi geçtim, teşekkürler @"OceanLaB" <3
sirac' Alıntı:Halihazırda GamePower Ogre Red Switch modelini kullanıyorum. Mekanik klavyeler daha uzun ömürlü oldukları söyleniyor, bu bağlamda şuanki klavyemi satarak bu klavye ile değiştirmek ne kadar sağlıklı ve mantıklı olur? Mekanik hisli ile red switch mekanik klavye arasında dağlar kadar fark var mıdır? Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Swers08' Alıntı:Hocam uzun zamandır ekonomik bir sessiz membran yada işimi görecek idare edecek güzel ürün bakıyordum fakat fiyatlardan dolayı yanaşamıyordum rog serisi falan toplamayı düşündüm bir ara şimdi bunu gördüm fakat yine piyasa fiyatıyla alınmaz görüşündeydim taki bildirime tıklayıp gelene kadar@"OceanLaB" emeği geçenlere teşekkür ederim ALLAH razı olsun x jammer bundle setten sonra ilaç gibi gelecektir .
OceanLaB' Alıntı:sirac' Alıntı:Halihazırda GamePower Ogre Red Switch modelini kullanıyorum. Mekanik klavyeler daha uzun ömürlü oldukları söyleniyor, bu bağlamda şuanki klavyemi satarak bu klavye ile değiştirmek ne kadar sağlıklı ve mantıklı olur? Mekanik hisli ile red switch mekanik klavye arasında dağlar kadar fark var mıdır? Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Mekanik klavye performansına alıştıysanız, değiştirmenizi önermiyorum. Haliyle performans farkı olacaktır. Ancak MSI GK30 klavye seti de mekanik hisli. Tıklama sesleri mekanik gibi. Red Switch ile aralarında fark olduğu için, değiştirmenizi tavsiye etmiyorum.
sirac' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:Mekanik klavye performansına alıştıysanız, değiştirmenizi önermiyorum. Haliyle performans farkı olacaktır. Ancak MSI GK30 klavye seti de mekanik hisli. Tıklama sesleri mekanik gibi. Red Switch ile aralarında fark olduğu için, değiştirmenizi tavsiye etmiyorum.
Marka Game Power olunca değiştirmeyi de düşünebilirsiniz demenizi bekliyordum. Ara sıra oyunlarda yapacağım komboları aygılamıyor klavye, sözde mekanik anlayamadım. Özellikle LOL oyununda oluyor. Misal, W-Q-E kombosu yapacakken Q-E bastığım oluyor. Markayı bir kenara bırakarak, mekanik olduğu için de değiştirilmez mi diyorsunuz?
halilaydiin' Alıntı:Uzun zamandır fiyat performans bir klavye arıyordum, klavye fiyatına(daha ucuza) mouse da hediye gelmiş oldu umarım mutsuz etmez teşekkür ediyorum![]()
abdulkermatmc' Alıntı:Hocam satın aldım ama içime sinmedi siparişimi iptal etmek istiyorum ama site hata veriyor. Zaten sabahtan beri site düzgün çalışmıyor. Bir fikri olan var mı?
umutdundar' Alıntı:
MrTatar' Alıntı:Ürün elime ulaştı ilk izlenim olarak gayet ağır oturaklı bir klavye tekrardan teşekkürler...
OceanLaB' Alıntı:umutdundar' Alıntı:
Hemen geldi mi yahuHayırlı olsun. İlk deneyimlerinizi paylaşırsanız, herkes bilgilenir hocam.
Ofisten teslim seçeneği ile satın aldım hemen teslim ettilerİlk izlenim olarak güzel oturaklı bir klavye mouse seti sadece klavyenin RGB aydınlatmasının biraz daha parlak olmasını isterdim onun dışında mükemmel 2. klavye olarak aldım malum mekanikler baya sesli
Tekrardan teşekkür ederim.![]()
Prophet' Alıntı:Yıllardır kullandığım A4Tech A9C nin artık üzerinde parmağımın izi çıkmışken yeni kurbanım MSI için siparişi geçtim, teşekkürler @"OceanLaB" <3
Hayırlı olsun![]()