PC Hocası Haziran 3.Sistem

it's me

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Arkadaşlar PC Hocası Haziran 3.sistem ne zaman çıkacak ve segmenti belli mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
RTX 3060 dan düşük ihtimal yok zaten. RTX 3050 koyamazlar çünkü RTX 2060 ile eşit sayılır. RTX 3060 civarı olur belki 3060Ti veya 6650XT falan gelir ben öyle bekliyorum.

KS

it's me

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
RTX 3060 dan düşük ihtimal yok zaten. RTX 3050 koyamazlar çünkü RTX 2060 ile eşit sayılır. RTX 3060 civarı olur belki 3060Ti veya 6650XT falan gelir ben öyle bekliyorum.
Umarım, teşekkür ederik cevap için

do not interfere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Haziran ayının son sistemi için görüşüyorum dostlar. Üst segmente yakın olacağım biraz. Çünkü 6.499TL giriş seviye, 9.599TL orta segment yaptık zaten. Şimdi çıtayı biraz daha yukarı çekeceğiz oralarda da FP bekleyen arkadaşlar var. Haber vereceğim gelişmelerden.
Hocam onun tahmini fiyatı hakkında bir bilgi var mı? bir de Donanım Arşivi neden terbiyesizlik yapıyor size karşı aranızda bir olay mı oldu?
Sizi savunduğum için ban yedim bir de hakaret.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hocam onun tahmini fiyatı hakkında bir bilgi var mı? bir de Donanım Arşivi neden terbiyesizlik yapıyor size karşı aranızda bir olay mı oldu?
DA terbiyesizlik mi yaptı ? Nerede yaptı youtube videosunda falan mı izlemedim de ?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366

Kendisi bir şeyler söylemiş sistem hakkında ama önemsemiyorum. Herkes işini yapmalı. Zira GG6 sistemde parça kalitemiz ve fiyatımız ortada. 2000 adet stok ile 2 günde tüm sistem bitti neredeyse. Sanırım daha iyi sistem yapamayınca farklı bir politika yürütmek istemiş.

RX 6600'lü fp kralı sistem o değil budur:

Aramızda bir tartışma geçmedi. Kendisi ile de hiç konuşmadım. Sistemi ile alakalı yorum da yapmadım. Bunu ilk kez yapmıyor zaten geçen de Sinerji ile sistem çıktık 6.499TL'ye RX 6400'lü. Gidip story atmış aynı ekran kartını Hepsiburada'da daha ucuz diye. Noldu stoklar mı bitmedi? 2 saat sürmedi :)

Gereksiz tartışmalar. Herkes işini yapsın.

aponun-sistemi-vurdugu-fiyat.png

do not interfere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Gereksiz tartışmalar. Herkes işini yapsın.
Gerçekten insanlara örnek birisisin, kendisini eleştirdiğim için ban yedim, 30 yaşına gelmiş ama olgun birisi değil, çıkardığınız sistem için ve karşısında olgun duruşunuz için sizleri tebrik ediyorum, bize güzel fiyata sistem aldırdın ve forumda takipçilerine hakaretler etmek yerine yardımcı oldun, Allah razı olsun hocam umarım hak ettiğiniz yerlere daha fazlasıyla gelirsiniz.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Aslında hepiniz aynı piyasada aynı işi yapmaya çalışıyorsunuz benim gönlüm böyle pc videoları yapan kanalların ortaklaşa bir şeyler çıkarmasıdır ama gel gör ki olaylar ortada. Technopat sistem inceliyor , DA onuda kötülüyor birbirlerine saldırıyorlar falan. Siz sistem çıkarıyorsunuz , buna da laf ediyor. Bence kendisi de iyi iş çıkardığı zamanlar oluyor ama neden böyle şeyler yaptı bilemiyorum. Forum orası ve eleştirmek herkesin hakkı ama konu kilitliyor.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Aslında hepiniz aynı piyasada aynı işi yapmaya çalışıyorsunuz benim gönlüm böyle pc videoları yapan kanalların ortaklaşa bir şeyler çıkarmasıdır ama gel gör ki olaylar ortada. Technopat sistem inceliyor , DA onuda kötülüyor birbirlerine saldırıyorlar falan. Siz sistem çıkarıyorsunuz , buna da laf ediyor. Bence kendisi de iyi iş çıkardığı zamanlar oluyor ama neden böyle şeyler yaptı bilemiyorum. Forum orası ve eleştirmek herkesin hakkı ama konu kilitliyor.

İlk cümlenize katılıyorum. Hepimiz aynı işi yapıyoruz. Finalde en iyi fiyatı veren firma ile çalışıp, son kullanıcının yararına olacak şekilde düşük fiyatlardan çıkmaya özen gösteriyoruz. Çok başarılı sistemler yaptı. Yapmaya da devam edecektir. Sadece bizim sistemi örnek göstermesi yanlış.

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
İlk cümlenize katılıyorum. Hepimiz aynı işi yapıyoruz. Finalde en iyi fiyatı veren firma ile çalışıp, son kullanıcının yararına olacak şekilde düşük fiyatlardan çıkmaya özen gösteriyoruz. Çok başarılı sistemler yaptı. Yapmaya da devam edecektir. Sadece bizim sistemi örnek göstermesi yanlış.
Aynı işi yapan kişiler karışısındakini ortak diye görmeli. O zaman büyüme ve gelişme yaşanıyor..

KS

it's me

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Haziran ayının son sistemi için görüşüyorum dostlar. Üst segmente yakın olacağım biraz. Çünkü 6.499TL giriş seviye, 9.599TL orta segment yaptık zaten. Şimdi çıtayı biraz daha yukarı çekeceğiz oralarda da FP bekleyen arkadaşlar var. Haber vereceğim gelişmelerden.
Teşekkürler abi heyecanla bekliyoruz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri