üst segment olur herhalde giriş ve orta çıktıArkadaşlar sistem ne zaman çıkacak ve segmenti belli mi
Hocam üst segment derken 14k bütçem var o açıdan soruyorumüst segment olur herhalde giriş ve orta çıktı
O civarlarda gelir büyük ihtimalle. RTX 3060 yada 6650XT civarı bir şey bekliyorum ben.Hocam üst segment derken 14k bütçem var o açıdan soruyorum
Abi nolur 3060 gelsin kaç aydır bekliyorum çok istiyorum ya inş 3060 olurO civarlarda gelir büyük ihtimalle. RTX 3060 yada 6650XT civarı bir şey bekliyorum ben.
Umarım, teşekkür ederik cevap içinRTX 3060 dan düşük ihtimal yok zaten. RTX 3050 koyamazlar çünkü RTX 2060 ile eşit sayılır. RTX 3060 civarı olur belki 3060Ti veya 6650XT falan gelir ben öyle bekliyorum.
Fiyatı 14k olur değil mi üstü olmaz ?üst segment olur herhalde giriş ve orta çıktı
Hocam onun tahmini fiyatı hakkında bir bilgi var mı? bir de Donanım Arşivi neden terbiyesizlik yapıyor size karşı aranızda bir olay mı oldu?Haziran ayının son sistemi için görüşüyorum dostlar. Üst segmente yakın olacağım biraz. Çünkü 6.499TL giriş seviye, 9.599TL orta segment yaptık zaten. Şimdi çıtayı biraz daha yukarı çekeceğiz oralarda da FP bekleyen arkadaşlar var. Haber vereceğim gelişmelerden.
DA terbiyesizlik mi yaptı ? Nerede yaptı youtube videosunda falan mı izlemedim de ?Hocam onun tahmini fiyatı hakkında bir bilgi var mı? bir de Donanım Arşivi neden terbiyesizlik yapıyor size karşı aranızda bir olay mı oldu?
Sizi savunduğum için ban yedim bir de hakaret.
Forumunda sürekli saygısızlık yapıyor, GG6 sistem olan tüm konuları kilitledi.DA terbiyesizlik mi yaptı ? Nerede yaptı youtube videosunda falan mı izlemedim de ?
Ben kendi sistemine yapılan konuları kilitledi sanmıştım yanlış anlamışım sağol.Forumunda sürekli saygısızlık yapıyor, GG6 sistem olan tüm konuları kilitledi.
Hocam onun tahmini fiyatı hakkında bir bilgi var mı? bir de Donanım Arşivi neden terbiyesizlik yapıyor size karşı aranızda bir olay mı oldu?
Sizi savunduğum için ban yedim bir de hakaret.
Gerçekten insanlara örnek birisisin, kendisini eleştirdiğim için ban yedim, 30 yaşına gelmiş ama olgun birisi değil, çıkardığınız sistem için ve karşısında olgun duruşunuz için sizleri tebrik ediyorum, bize güzel fiyata sistem aldırdın ve forumda takipçilerine hakaretler etmek yerine yardımcı oldun, Allah razı olsun hocam umarım hak ettiğiniz yerlere daha fazlasıyla gelirsiniz.Gereksiz tartışmalar. Herkes işini yapsın.
Aslında hepiniz aynı piyasada aynı işi yapmaya çalışıyorsunuz benim gönlüm böyle pc videoları yapan kanalların ortaklaşa bir şeyler çıkarmasıdır ama gel gör ki olaylar ortada. Technopat sistem inceliyor , DA onuda kötülüyor birbirlerine saldırıyorlar falan. Siz sistem çıkarıyorsunuz , buna da laf ediyor. Bence kendisi de iyi iş çıkardığı zamanlar oluyor ama neden böyle şeyler yaptı bilemiyorum. Forum orası ve eleştirmek herkesin hakkı ama konu kilitliyor.
Aynı işi yapan kişiler karışısındakini ortak diye görmeli. O zaman büyüme ve gelişme yaşanıyor..İlk cümlenize katılıyorum. Hepimiz aynı işi yapıyoruz. Finalde en iyi fiyatı veren firma ile çalışıp, son kullanıcının yararına olacak şekilde düşük fiyatlardan çıkmaya özen gösteriyoruz. Çok başarılı sistemler yaptı. Yapmaya da devam edecektir. Sadece bizim sistemi örnek göstermesi yanlış.
Teşekkürler abi heyecanla bekliyoruzHaziran ayının son sistemi için görüşüyorum dostlar. Üst segmente yakın olacağım biraz. Çünkü 6.499TL giriş seviye, 9.599TL orta segment yaptık zaten. Şimdi çıtayı biraz daha yukarı çekeceğiz oralarda da FP bekleyen arkadaşlar var. Haber vereceğim gelişmelerden.