PC Hocası Haziran 3.Sistem

Kerem Berk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kendisi bir şeyler söylemiş sistem hakkında ama önemsemiyorum. Herkes işini yapmalı. Zira GG6 sistemde parça kalitemiz ve fiyatımız ortada. 2000 adet stok ile 2 günde tüm sistem bitti neredeyse. Sanırım daha iyi sistem yapamayınca farklı bir politika yürütmek istemiş.

RX 6600'lü fp kralı sistem o değil budur:

Aramızda bir tartışma geçmedi. Kendisi ile de hiç konuşmadım. Sistemi ile alakalı yorum da yapmadım. Bunu ilk kez yapmıyor zaten geçen de Sinerji ile sistem çıktık 6.499TL'ye RX 6400'lü. Gidip story atmış aynı ekran kartını Hepsiburada'da daha ucuz diye. Noldu stoklar mı bitmedi? 2 saat sürmedi :)

Gereksiz tartışmalar. Herkes işini yapsın.

Ekli dosyayı görüntüle 2024
Abdullah Abi videoda da size ve Mert Bayantemura gönderme yaptı Taner Abi bu ekran kartı rtx3050 den daha iyi rtx2060 ı toprağa gömüyor dedi videoda önceki sistemleri F/P dı bi şey demiyorum ama bu sefer biraz ortalama olmuş Abdullah Abinin sinirlenmesini anlıyorum ama size ve sisteminize de laf atması yanlış çünkü sizin sisteminizdeki parça kalitesi çok yüksekti örneğim ben 3500mb yazma hızının olduğunu ordan öğrendim

KS

it's me

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Abdullah Abi videoda da size ve Mert Bayantemura gönderme yaptı Taner Abi bu ekran kartı rtx3050 den daha iyi rtx2060 ı toprağa gömüyor dedi videoda önceki sistemleri F/P dı bi şey demiyorum ama bu sefer biraz ortalama olmuş Abdullah Abinin sinirlenmesini anlıyorum ama size ve sisteminize de laf atması yanlış çünkü sizin sisteminizdeki parça kalitesi çok yüksekti örneğim ben 3500mb yazma hızının olduğunu ordan öğrendim
Evet genelde düşük ssd takıyorlar sistemin parça kalitesi çok iyiydi, 3. Gelecek sistemi almak için almadım bütçem 14k olmasa kesin alırdım

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
İnsanlar eski yazılım sorunlarından dolayı AMD tercih etmek istemiyor hocamda 12100F + RTX2060 topladı ve bence fiyatına göre iyi. RX6600 daha iyi ama onun çıkardığı gamepower sistem ile hem 12100f daha iyi hem psu kasa kötü değil hem de arada 1300tl civarı fark var.

merab0s

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Umarım sistem 14k bandında olur büyük bir risk alıp rtx 2060 sistemi almıyorum. Eğer olmazsa pc işi yalan oldu. Bu fiyat bandında sistem bekleyenlerin yüzü gülmedi.
İlk cümlenize katılıyorum. Hepimiz aynı işi yapıyoruz. Finalde en iyi fiyatı veren firma ile çalışıp, son kullanıcının yararına olacak şekilde düşük fiyatlardan çıkmaya özen gösteriyoruz. Çok başarılı sistemler yaptı. Yapmaya da devam edecektir. Sadece bizim sistemi örnek göstermesi yanlış.

Samet_2208

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Haziran ayının son sistemi için görüşüyorum dostlar. Üst segmente yakın olacağım biraz. Çünkü 6.499TL giriş seviye, 9.599TL orta segment yaptık zaten. Şimdi çıtayı biraz daha yukarı çekeceğiz oralarda da FP bekleyen arkadaşlar var. Haber vereceğim gelişmelerden.
Abi tarih hakkında bilgi verebilir misin ne zaman gelir sistem

KS

it's me

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Umarım sistem 14k bandında olur büyük bir risk alıp rtx 2060 sistemi almıyorum. Eğer olmazsa pc işi yalan oldu. Bu fiyat bandında sistem bekleyenlerin yüzü gülmedi.
Ben de aynı şekilde ama ekran kartı nvdia olmazsa benim yine yüzüm gülmez f/p olarak amd daha iyi biliyorum ama yine de nvdia istiyorum ben nvdia fanboyuyum arkadaş! :D

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Fiyatı 14k olur değil mi üstü olmaz ?

Cidden bütün bütçem bu.
benim tahminlerimce rtx 3060 olacak ekran kartı 3070 yaparlarsa çok pahalı gelir alamazlar insanlar
en düşük 15 k civarlarına 3060lı sistemler var pc hocasının kampanyalarıyla birlikte 13500 13700 tl civarlarına 3060 lı sistem çıkarabilirler belki 13000 tl bile olur

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Ben de aynı şekilde ama ekran kartı nvdia olmazsa benim yine yüzüm gülmez f/p olarak amd daha iyi biliyorum ama yine de nvdia istiyorum ben nvdia fanboyuyum arkadaş! :D
bende amd fanboyum :) işlemcide amd fanboyum hala fakat ekran kartında nvdiaya dönüyom

Surgevein

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İlk cümlenize katılıyorum. Hepimiz aynı işi yapıyoruz. Finalde en iyi fiyatı veren firma ile çalışıp, son kullanıcının yararına olacak şekilde düşük fiyatlardan çıkmaya özen gösteriyoruz. Çok başarılı sistemler yaptı. Yapmaya da devam edecektir. Sadece bizim sistemi örnek göstermesi yanlış.
Hocam merhabalar müsaitseniz bir soru sorabilir miyim?

KS

it's me

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
benim tahminlerimce rtx 3060 olacak ekran kartı 3070 yaparlarsa çok pahalı gelir alamazlar insanlar
en düşük 15 k civarlarına 3060lı sistemler var pc hocasının kampanyalarıyla birlikte 13500 13700 tl civarlarına 3060 lı sistem çıkarabilirler belki 13000 tl bile olur
Aşşırı iyi olur hadi bakalım

xRosita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Haziran ayının son sistemi için görüşüyorum dostlar. Üst segmente yakın olacağım biraz. Çünkü 6.499TL giriş seviye, 9.599TL orta segment yaptık zaten. Şimdi çıtayı biraz daha yukarı çekeceğiz oralarda da FP bekleyen arkadaşlar var. Haber vereceğim gelişmelerden.
Hocam eğer sistem hazır değilse lütfen 3060ti ve üstü olsun hatta sizin kışın yayınladığınız vatan bilgisayardaki 3070li sistem gibi bir sistem ile çıkarsanız, efsane olur.

Vallahi hocam kim ne yapıyor bilmem. Ama siz başkasınız ya.

Umit88

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Gg6 yi almadik hala stok da var, ust seviye yeni sistemi bekliyoruz, onda da stok sikintisi olurda alamazsak sictik beyler
Bu arada pc hocasi candir gerisi heyecandir

emre19033

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Gg6 yi almadik hala stok da var, ust seviye yeni sistemi bekliyoruz, onda da stok sikintisi olurda alamazsak sictik beyler
özelleştirme yapabilsek anakart ve işlemciyi değiştirip alınabilir

Dadaş1453

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar herkese hayırlı geceler. Benim 12k bütçem var acaba sistem beklemelimiyim yoksa gg6 amd alıyım mı ne dersiniz çok arada kaldım.

KS

it's me

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Cidden stok sıkıntısı olmasa bile 14kyı geçerse 3. Sistem sıçtım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri