PC Hocası Haziran 3.Sistem

TowN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Cidden stok sıkıntısı olmasa bile 14kyı geçerse 3. Sistem sıçtım
biraz mantıkşı düşünürsek arkadaşlar üst sekment olucak diyoruz yani 3060 3060ti vb yani stok sıkıntısı olur tabi piyasada çok ekran kartı yok yani ondan stok sıkıntısı olabilir

KS

it's me

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
biraz mantıkşı düşünürsek arkadaşlar üst sekment olucak diyoruz yani 3060 3060ti vb yani stok sıkıntısı olur tabi piyasada çok ekran kartı yok yani ondan stok sıkıntısı olabilir
Açıkçası bu ara farkettiyseniz fena bi pny döndü piyasada bence pny stoğu vardır en azından bi 500 stok gelir bence o şekilde olursa

TowN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Açıkçası bu ara farkettiyseniz fena bi pny döndü piyasada bence pny stoğu vardır en azından bi 500 stok gelir bence o şekilde olursa
yani tam bilmiyprum ama bana 200-300 stok gelicek gibi geliyor inşallah çok yaparlar herkes de alır bende almak istiyorum inşallah alırız ☺️☺️

Batua69

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Kendisi bir şeyler söylemiş sistem hakkında ama önemsemiyorum. Herkes işini yapmalı. Zira GG6 sistemde parça kalitemiz ve fiyatımız ortada. 2000 adet stok ile 2 günde tüm sistem bitti neredeyse. Sanırım daha iyi sistem yapamayınca farklı bir politika yürütmek istemiş.

RX 6600'lü fp kralı sistem o değil budur:

Aramızda bir tartışma geçmedi. Kendisi ile de hiç konuşmadım. Sistemi ile alakalı yorum da yapmadım. Bunu ilk kez yapmıyor zaten geçen de Sinerji ile sistem çıktık 6.499TL'ye RX 6400'lü. Gidip story atmış aynı ekran kartını Hepsiburada'da daha ucuz diye. Noldu stoklar mı bitmedi? 2 saat sürmedi :)

Gereksiz tartışmalar. Herkes işini yapsın.

Ekli dosyayı görüntüle 2024
Hocam sizi bayağı bi kıskanmış. Sizin sistemi alanlar DA'nın yeni sistemine yorum yapmış PC hocasının ki daha iyiydi diye, neredeyse bu tarz yapılan her yoruma bizim ki daha iyi yanına bile yaklaşamaz falan demiş :D Kimseye sataşmadan, ego kasmayan ve bizleri düşündüğünüz için teşekkür ederiz.

f0ze

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
RTX 3060 dan düşük ihtimal yok zaten. RTX 3050 koyamazlar çünkü RTX 2060 ile eşit sayılır. RTX 3060 civarı olur belki 3060Ti veya 6650XT falan gelir ben öyle bekliyorum.
RTX 2060 > RTX 3050 ve bu arada herhalde RTX 3060 veya RX 6600 XT gelebilir.

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Selamlar,
3060 Ti veya bir tık daha üst seviye sistem bekliyorum bende. Bakalım akşam yeni kampanyalar gelecek gibi duruyor itopya'da. Umarım @OceanLaB hocam daha erken davranır da PCH sistemi alabiliriz.

emirhanozdemir

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
5
@OceanLaB hocam 3060ti 5600 lü parça kalitesi iyi olan bi sistem yaparsanız çok iyi olur . Bir de yayınlanan sistemlerde parça özelleştirmesi neden olmuyor ? Sistemin ekran kartını işlemcisini değiştirmesek de en azından farklı ssd ram kasa seçenekleri olsa daha iyi olur bence .

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Yeni sistemin üst seviye çıkması sevindirici. Tartışma konusuna gelince , eğer sosyal medya camiasında iseniz , eleştiriye sonuna kadar açık olmak gerekiyor. Takipçileriniz sizlerden birçok şey öğreniyor ve bu öğrendiklerini de günlük hayatlarında birbirleriyle paylaşıyor. Bunun yanı sıra hazır sistem çıkmazına gelince , takipçilerinizin iyiye iyi kötüye kötü demesinden alınmamalısınız çünkü iyi ve kötü bilgisinin çoğunu sizler sayesinde alıyor birçok takipçiniz.
Hocamın 6600 lü sistemi çok iyiydi, i3 lü 2060 lı sistemi bu kurda çok iyiydi , aynı şekidle 6400xt li sistemi de benim nazarımda F/P eğrisinden uzakta ve kötüydü.
Abdullah için de çok iyiydi , iyiydi ve kötüydü diye sayabileceğim sistemleri var tabiki.(hatta 100 stok olsa dahi 3060 ilk çıktığında 5600x ve 3060 lı sistemi 10 k dan efsane fiyatla vermişti ) Buradaki durum YAYINCININ ELEŞTİRYE AÇIK OLMASI. Karalama , küfür hakaretten bahsetmiyorum.
Örn: (Hocanın forumu olduğu için Hocadan örnek vereceğim)
Hocanın i3 ve 2060 lı sistemini , bırak daha iyi bileşenlerle toplamayı 10 k ya o bileşenlerle dahi toplanamazdı.
Ama 6400xt li sistemi benzer fiyatlara daha iyi bileşenlerle toplanabilirdi . Bu bir eleştiridir ve Yayıncı bunları kabul etmek üzere içeriğini çıkar. Kalkıp da biri çöp derse kim olursa olsun tepki göstermesi normaldir.
Şuna da değineyim ; A-B forumlarında da karşılıklı forumdaki bireylerin atışması ya da yayıncılar hakkında konuşması da hoş değil . Hele ortam gerginken.
A-B kişilerini ya da yayıncıları savunmuyorum. Hocam her zaman efendi kişiliği ve güler yüzü ile birçok kişinin kalbinde, Abdullahın da insanlara kattıkları su götürmez bir gerçek. Birlik olunsun, olunmasın demesem de, kavga olmasın diyebilirim.
Keyifli forumlar.

Umit88

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
knk inteli al daha güçlü
Ben bu konuda farklı dusunuyorum, eger cok fps kasilmayacaksa, arada oyun vs oynanip ama genel olarak is okul amacli kullanilacaksa amd de 6 cekirdek islemci varken i3 te 4 cekirdek var, coklu islemde amd daha alinabilir duruyor.

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Arkadaşlar sizce bunu alayım mı taner abinin son sistemini mi bekleyeyim acil cevap verin nolur
Selamlar, şuan bende kendim için bu sistemi inceliyorum. Kasayı " Cooler Master MasterBox TD500 650W 80+ Bronze Mesh Siyah 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa " olarak değiştiriyorum fakat anakart ve ram'den emin olamıyorum.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Selamlar, şuan bende kendim için bu sistemi inceliyorum. Kasayı " Cooler Master MasterBox TD500 650W 80+ Bronze Mesh Siyah 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa " olarak değiştiriyorum fakat anakart ve ram'den emin olamıyorum.
fiyatı iyi gibi ama tekrardan söylüyorum pc hocasının üst seviye pcsini beklemenizi tavsiye ederim

KS

it's me

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Anakart ve ramde bir problem yok bence ama kasayı değiştirmek bütçemi inanılmaz zorlayacak eğer psu yeterliyse alabilirim sanırım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri