PC Hocası Hero Sistem Alınır mı? (RX 6700)

veslion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
sistemler ne zamana kargoya verilecek bilgisi olan varmı benim tavsiyemle ürünü alan adamın ürünü kargoya verildi benimki daha hazırlanıyor diyor anlayamadım

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Sipariş numaranı yazabilir misin? Sorayım ürün durumu nedir diye.
Abi sen galiba Taner abisin değil mi ? Eğer sensen şunu söylemek isterim ki sistemi aldım, geldi kurdum ve 2 gündür kullanıyorum. Böyle güzel bir fırsati bize sunduğun için teşekkürler :D

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
sistemler ne zamana kargoya verilecek bilgisi olan varmı benim tavsiyemle ürünü alan adamın ürünü kargoya verildi benimki daha hazırlanıyor diyor anlayamadım
Bende de öyle diyordu ama kargo şirketi dağıtmak için mesaj attığında öğrendim ki çoktan gelmiş olduğum şehire. büyük ihtimallle bu yüzden olabilir.

Shenzia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
@OceanLaB Hocam benimde 9 eylülden beri siparişim hazırlanıyor durumda Benimkinide sorma şansınız varmı #33775

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
6700 de Hero sistemdeki XFX yeterli soğutmaya sahip. Oyun testlerinde zaten belli oluyor. Muadili Sapphire Pulse olan model 75 derecelerde kendini sabitleyip fan devrini arttırmaya başlıyor. XFX sanırım bunu 70 derecelerde tutmaya çalışıyor. Driver problemi WHQL modelini kullanırsan sıkıntı olmuyor.
WHQL tam olarak nedir acaba açıklar mısınız nasıl kullanılır?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri