Gün içerisinde kargolar girilecekmiş. Akşam 6'ya kadar mesaj gelir dediler.
Tamam hocam sağolunGün içerisinde kargolar girilecekmiş. Akşam 6'ya kadar mesaj gelir dediler.
Abi sen galiba Taner abisin değil mi ? Eğer sensen şunu söylemek isterim ki sistemi aldım, geldi kurdum ve 2 gündür kullanıyorum. Böyle güzel bir fırsati bize sunduğun için teşekkürlerSipariş numaranı yazabilir misin? Sorayım ürün durumu nedir diye.
Kargolandığı mesajı bana da gelmemişti. Adresinize teslim edilmek üzere yola çıktığında kargo şirketi mesaj atacaktı. Aras kargo bana mesaj attığında öğrenmiştim ben de.
Bende de öyle diyordu ama kargo şirketi dağıtmak için mesaj attığında öğrendim ki çoktan gelmiş olduğum şehire. büyük ihtimallle bu yüzden olabilir.sistemler ne zamana kargoya verilecek bilgisi olan varmı benim tavsiyemle ürünü alan adamın ürünü kargoya verildi benimki daha hazırlanıyor diyor anlayamadım
Bana onu da atmadı bekleyelim bakalımKargolandığı mesajı bana da gelmemişti. Adresinize teslim edilmek üzere yola çıktığında kargo şirketi mesaj atacaktı. Aras kargo bana mesaj attığında öğrenmiştim ben de.
WHQL tam olarak nedir acaba açıklar mısınız nasıl kullanılır?6700 de Hero sistemdeki XFX yeterli soğutmaya sahip. Oyun testlerinde zaten belli oluyor. Muadili Sapphire Pulse olan model 75 derecelerde kendini sabitleyip fan devrini arttırmaya başlıyor. XFX sanırım bunu 70 derecelerde tutmaya çalışıyor. Driver problemi WHQL modelini kullanırsan sıkıntı olmuyor.
Windows donanım kalite laboratuvar geçerlilik sertifikası. WHQL sertifikalı driver indirip kurmalısın o kadar.WHQL tam olarak nedir acaba açıklar mısınız nasıl kullanılır?