Normalde 15 kasımda çıkacaktı fakat 4090 incelemesi olduğu için haftaya sarkmış. Fiyat olarakta 23-25 k bandında bekleniyormuş. Bence onuda takip edin kasım ayı bitmeden yayınlanacakmış zaten.O ne zaman çıkar hocam?
Normalde 15 kasımda çıkacaktı fakat 4090 incelemesi olduğu için haftaya sarkmış. Fiyat olarakta 23-25 k bandında bekleniyormuş. Bence onuda takip edin kasım ayı bitmeden yayınlanacakmış zaten.O ne zaman çıkar hocam?
Ne zaman ?2 firma için görüşecekti eğer olumlu sonuçlanırsa size hitap eden bir sistem olur. Ama bana sorarsanız bütçeniz 25 k ise ModArtın çıkaracağı sistemi bekleyin. Üst segment sistem 13.nesil işlemci olucakmış.
Muhtemelen 20sinden sonra yayınlanır video Kasım bitmeden yayınlanacak üst segment sistem arıyorsanız bekleyin.Ne zaman ?
25 Kasım'a kadar yayınlarsa harika olurMuhtemelen 20sinden sonra yayınlanır video Kasım bitmeden yayınlanacak üst segment sistem arıyorsanız bekleyin.
O zamana kadar gelir sanırım.25 Kasım'a kadar yayınlarsa harika olur
aynısındaNBir umut ışığı lazım aylardır PC almayı bekliyorum her şey hazır masa boş orda bekliyor![]()
Benimde masada klavye ve hopörlorler duruyor ama sistem yokaynısındaN
hoparlöründen memnunmusun ? ben monitör aldım hoparlörü yok şimdi hoparlör almam lazımda nası bi şey alıcam bilmiyorum.Benimde masada klavye ve hopörlorler duruyor ama sistem yok![]()