Kır ön yargıyı al bu sistem kaçar mıSaka gibi rx 6600 fiyatına rx 6700 + 5600 amd on yargım olmasa aldırırdım aileme net
Olmazsın ya, güzel sistem bide taner hocam hazırlamış güven veriyor güven kokuyorgörür görmez siparişi verdim umarım pişman olmamm![]()
Bi perşembeyi bekliyelimHocam foruma özel böyle 5 kişiye çok güzel indirimler verilebilir sistemde aslında mesela bu 13k onlara 5 kişiye özel 12-11.5 olabilir
Kır ön yargıyı al bu sistem kaçar mı
Bi perşembeyi bekliyelim![]()
Ekran kartı tam besliyorsa sıkıntı yok oyundan oyuna bazen sistemden sisteme ufak iniş çıkışlar olurbence normal değil bende de aynı işlemci var god of warda bile tek rakam kullanım vardı,bende ise %50-60 kullanımlarda bi bug falan mı var diye sormuştum aslında?
Perşembe cuma net nvidia +intel (intel benim tahminim)oda var daha
Zaten nvdia dedi o kesinPerşembe cuma net nvidia +intel (intel benim tahminim)
Orada olacağını kim söylediGençer Gamingin İstanbulad mağazası var mı?
İstanbulda şubesi varsa gidip oradan alayım.Orada olacağını kim söyledi![]()
Yok knkaİstanbulda şubesi varsa gidip oradan alayım.
Hayır kart ayrı gelirSinerjide 14k'ya rx6700xt'li sistem vardı fakat PSU ve Kasası kötü diye almamıştım. Bunda en azından ne olduğu belli bir PSU var. Elinize sağlık güzel sistem. Son olarak kargoda zarar görmesin diye ekran kartını ayrı gönderirlerdi fakat sanırsam bu sistemde takılı olarak gelecek. Neden o şekilde olacak?
Ekli dosyayı görüntüle 20455
Bununla ilgili bir konu açmıştı Taner hoca ama daha bahseden olmadı.Hocam foruma özel böyle 5 kişiye çok güzel indirimler verilebilir sistemde aslında mesela bu 13k onlara 5 kişiye özel 12-11.5 olabilir
Kır ön yargıyı al bu sistem kaçar mı
görür görmez siparişi verdim umarım pişman olmamm![]()