Pc hocası s class

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr.Samuel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba
Pc hocası s class almak istiyorum
Farkettimki İnce hesapta bileşen değişmiş
Zotac rtx 2070 yerine Asus dual 2070 evo gelmiş. 
Performans farkı olur mu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
GPU aynı bir fark yok FPS olarak aynı şeyleri alacaksınız hatta termal olarak daha olumlu bir kart DUAL EVO modeli. ZOTAC Mini modeline göre termal avantajı var. Sadece M.2 SSD diski Toshiba TR200 500 GB model ile değiştirin. James Donkey diske göre çok daha mantıklı bir karar yapmış olursunuz. Başka bir şeyi değiştirmenize gerek yok ama işlemci odaklı FPS sınırınız olmasın derseniz Ryzen 5 3500X/Ryzen 7 2700X alabilirsiniz ki tavsiyem Ryzen 5 3600 modele yükseltmeniz olur ama bu değişikliği yapmasanızda sorun yok darboğaz vs. olmayacak performanslı bir sistem.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ne güvenliği ya anlamadım. Siz markasını biliyor musunuz?

Çin menşei bir firma James Donkey burada genel deneyim disk arıza potansiyeli , performans , daha uzun ömür , güvenirlik , kalite gibi şeyler için konuşuyorum. Toshiba gibi deneyimli yarı iletken pazarında var olan bir firmanın SSD diski yerine içerisindeki bileşenlerin kontrolcünün vs. ne olduğu bilinmeyen bir çin menşei firmadan disk almak mı mantıklı? Siz ne seçerdiniz? Kulaklık, mouse , klavye vs. gibi şeyler için tamam çok iyi bir firma ama iş SSD , RAM , Monitör vs. gibi şeylere gelince daha iyi bilindik bu işin hakkını veren deneyimli firmaları tercih etmelisiniz.

Tamam bütçe yoksa 100 TL fark önemliyse alın olduğu gibi o disk ile ama eğer daha iyi bir sistem istiyorsanız dediğim önerileri uygulayın. Ben önerimi yapayım da siz ne tercih ederseniz edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri