Arıyorum düşmüyor maalesef. Forum kültürü için normal bir istek benimkisi absürt bir durum yok.adam zaten telefondan sipariş için 100 adet stok ayırmış ne yapsın daha
Arıyorum düşmüyor maalesef. Forum kültürü için normal bir istek benimkisi absürt bir durum yok.adam zaten telefondan sipariş için 100 adet stok ayırmış ne yapsın daha
FP oranı mukemmel zaten tek beğenmediğim kısım ventus serisi olmasıYani bence güzel hiç sistemi olmayan için çok çok çok iyi sistem şahsen 13k ya rx 6600 e bile razıyım
YouTube da bakarsan 2 kişi daha bu fiyata aynı sistemden çıkardı benim sistemden yana ya da fiyatıyla alakalı bi sıkıntım yok sadece söylediğin için yazıyorum yanlış anlaşılmasınAçık ara çünkü genelde bu sistem max 18 e çıkıyordu 15k iyi rakam hemde çok iyi rakam
bende o yüzden dıyorum zaten. tam tamına aynısı cıktı. onun üstüne +500+1k ya fazlasına da sistemler cıktı yani açık ara trnin en iyisi denileceğine f/p sistem denilebilir. tr nin en iyisi bu sistemin 14k olması gibi bişeyYouTube da bakarsan 2 kişi daha bu fiyata aynı sistemden çıkardı benim sistemden yana ya da fiyatıyla alakalı bi sıkıntım yok sadece söylediğin için yazıyorum yanlış anlaşılmasın
Hangi şubeUlan adama kizdim sinirlendim falan ama sonra vatanda oturup sakince düşündüm 15 liraya bu sistemde iyi abi ne derseniz deyin Taner hocam bende az önce satın aldım eve gidiyorum bir teşekkür edeyim bari![]()
Hocam avm de çalışıyorum.10dk kaçtım ödemesini yaptım.Hazır olunca arayacaklar gidip teslim alıcam.Teşekkür ederimDostum sistemi hemen aldınız mı ? yoksa eve mi kargoluyolar? Hayırlı olsun güzel günlerde kullan![]()
Hocam bende vatana gittim aldım ismimi yazdırdım parayı verdik ama kasa 1-2 haftaya gelir dediler sizde nasıl olduŞuan vatandayım sonunda hallettik
Hocam avm de çalışıyorum.10dk kaçtım ödemesini yaptım.Hazır olunca arayacaklar gidip teslim alıcam.
Elinde parça yoktur.Bizimkinde var sanırımHocam bende vatana gittim aldım ismimi yazdırdım parayı verdik ama kasa 1-2 haftaya gelir dediler sizde nasıl oldu
+16 gb Ram yükseltmesi sadece 900 lira miydi32 gb 3600 ram yükseltmesi yaparak 16400 tl ye aldım ram ve ssd yokmuş cumaya gelir dediler. hayırlı olsun
4090 neden beklemedin kralPiyasaya göre tabiki daha iyi ama zaten bunun aynilarini 1-2 hafta önce kaç tane kanal paylasmisti. Diğerlerinin aynısı olmuşbu fiyata ti ya da 19-20k ya 4070 bekliyordum
1100 tl falandı+16 gb Ram yükseltmesi sadece 900 lira miydi
Tamam aga sana 10K 4090 ROG Strix PC sana tamamFP oranı mukemmel zaten tek beğenmediğim kısım ventus serisi olması
yanlışlıkla kullanıcı adını paylassan biMaşallah hıza bak pisliklerin![]()
Başka bir forumdan aldım ben paylaşırdimyanlışlıkla kullanıcı adını paylassan bi![]()