- Tepki
- 5
Yine düşmüş sahibinden ilanlarına
21 k ya filan
Kac ay mı sistem çıkacağı bu ay belli oldu ztn?Yav Abi Sistem Ne Ara Bitti Ya Allah Belasını Versin Fırsatcıların kaç ay Boşunamı bekledim
aynen kanka sadece mağaza özel stok yaptık al satçıların önüne geçtikMaşallah hıza bak pisliklerin![]()
Ben Anlamıyorum 1 taneden fazlamı veriyorlar Bazıları İnternet Sipariş Stoğu bitti diyor. Mağazadan gidip sorun diyor doğru olabiliraynen kanka sadece mağaza özel stok yaptık al satçıların önüne geçtik![]()
Baya based ciddenMaşallah hıza bak pisliklerin![]()
hocam gidip alamazlar mı? 4 arkadaş gitsinler 4 kasa alsınlar mağaza olması daha kolay anında cepte ertesi gün git satBen Anlamıyorum 1 taneden fazlamı veriyorlar Bazıları İnternet Sipariş Stoğu bitti diyor. Mağazadan gidip sorun diyor doğru olabilir
Sanmıyorum sipariş vermişsiniz ödemede yaptıysanızBen hızlıca aldım özelleştirmeyi unuttum gitsem acaba özelleştirebilir miyim sistem toplanmadan @OceanLaB
evet cekti 15.4kSanmıyorum sipariş vermişsiniz ödemede yaptıysanız
Çok gerekli birsey yoktu kasa değişebilir di Xigmatek olarak gerisi boş benceevet cekti 15.4k
Özelleştirmede neler vardı acaba
Evet kasa rampage olması kötü sistemde .Çok gerekli birsey yoktu kasa değişebilir di Xigmatek olarak gerisi boş bence
Evet kasa rampage olması kötü sistemde .Çok gerekli birsey yoktu kasa değişebilir di Xigmatek olarak gerisi boş bence
adamın biri sarısitede 8 tane ekran kartı koymuş toplu satış yapılmış belli ki
Bu stokçulara tek çözüm hiçbir bilgi vermeyeceksin 1 hafta zaman aralığı vereceksin mesela bugün olduğunu bilmeseler alamayacaklar. Ihtiyacı olanlar sürekli takipte etkileşimde kalarak haberdar olamaya çalışacaklardır. Ben şahsen 3 gün belki çıkar net haber yok diye 1.5 saat uzağımda bulunan vatan şubesine gittim bekledim. Bugün ilk sıradan aldım döndüm. Bende birkac saat sonra gelenler aldı götürdü büyük ihtimalle al sat yapmak için bilemiyorum. Birisi başkası adına filan istiyordu şunun adına alıcaz gibisinden kötü bir durum alamayan yoktur inşallah ihtiyaci olupta.Yazık...
Pc hocasının suçu ne burda ?pc hocası ve vatan aklı sıra stokçuların önüne geçiyoruz diyerekten aslında ekmeklerine yağ sürmüştür. stokçu adam tek bir adrese 1 sipariş verip 1 hafta gelmesini beklemek zorunda kalırken artık 1 adreste yaşayan 5 kişiyi de yanında götürüp hepsine birer sistem aldırmıştır. üstelik beklemekte yok 1 saatte sırtlayıp eve getirmiştir sistemi.. sonra da direkt satışa sunmuştur, pc hocası ve vatanın sunmadığı hizmeti stokçular sundu helal olsun valla.. ne diyelim yazık cidden fiziksel satış yüzünden ihtiyacı olup alamayan yüzlerce kişi vardır birisi de benim çünkü altımda araba bile yok sistemi getirebilecek gitsem dahi..
fiziksele özel sistem çıkartmak??Pc hocasının suçu ne burda ?