Hocam sen yapmadın mı ekran kartları düşecek videosu? Nasıl 9k altı? Bahse varım 8299tl falandır bence gene pahalı olacak.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Hocam haftaya gelecek olan sistem RX 6600 tarzı mı olacak? Öyle olursa onu bekleyeceğim. 11-12k bandında olursa da tadından yenmez.
Öyleyse direk alacağım hocam. Sabırsızlıkla bekliyorum.Evet. Haftaya gelecek sistem o fiyattan da düşük. Resmen pimi çekip koyucaz ortaya bombayı![]()
Hocam sen yapmadın mı ekran kartları düşecek videosu? Nasıl 9k altı? Bahse varım 8299tl falandır bence gene pahalı olacak.
Hocam selamlar
Emeklerine sağlık yaptığın işlerin tebriği az kalır,
Yakın zamanda 3060 / ti / 3070/ ti
Tarzı yüksek grafik kartı barindiran fps kasaları gelecekmi?
Bu seferde smokin olucak mu? Eğer öle ise fps sistemi gelecektir,
1660s gelecek diyor arkadaşlar tahmini bu kartın 3000 serisinde ve amd 5bin 6bin serisinde hangisine kafa tutar eş değer bir fps sağlar tsk
Evet aynı şekilde mağazadan da satışa çıkacak. Geçenki sistemde öyle oldu çünkü. Yine teyit alayım garanti olsun. Sordum dönüş bekliyorum..
Haftaya Çıkacak Olan Sistemin Tarihi Bellimi ?Şimdi cevap geldi. Saat 18:00'da da mağazadan satışı olacak sistemin. Gidip alabilirsiniz yani.
12 ila 15000 bandında sistem veya laptop önerisi bekliyoruzSelamlar arkadaşlar,
Bugün yayınlanacak sistem toplama rehberi İtopya ile birlikte PCH Medal X4 adı ile çıkacak. Fiyatı 9.000TL'nin altında olup, piyasanın şu anda en iyi fiyat kombinasyonuna sahip sistemi. GTX serisi ekran kartı yer alırken, bazı parçaları "mecbur" kullanmak durumunda kaldım. Kaliteli ama çok gördüğümüz parçalar.
Ancak alternatif özelleştirme kısmına baya seçenek eklendi. Oradan "ufak artışlar" ile değiştirebilmeniz mümkün.
STOK DURUMU
• Web'e özel stok sayısı: 200 adet
• Mağazalara özel stok sayısı: 90 adet (30 Acıbadem, 30 Beylikdüzü ve 30 Ankara Söğütözü)
• TOPLAM STOK: 290 adet
VİDEO VE ÜRÜN YAYINI
Video saat 18:00'da yayında olacak. Fakat forumdaki arkadaşlara özel olarak 5 dakika önceden BU KONU ALTINDA güncelleme yaparak linki paylaşacağım. Foruma özel stok yapacaktık ama, geçen biraz satın alımlarda çok yordular bizi. O yüzden bir sonrakine daha oturaklı olacak![]()
O zaman beklememek adına,Hocam bizde durum şu şekilde;
Giriş seviye yaptıysak, bir sonraki video orta segment oluyor. Ortadan sonra üste doğru çıkıyoruz. Haftaya bir orta segment sistem yayında olacak. 3070 Ti serisi üste kaçıyor biraz. Onun gelmesi Mayıs ayını bulur. Fırsat bulursanız uygun fiyatlı kaçırmayın derim beklememek adına.
Haftaya Çıkacak Olan Sistemin Tarihi Bellimi ?
Umarım en çok ihtiyacı olan arkadaşlar stok tükenmeden alır. Şimdiden herkese hayırlı olsun.Selamlar arkadaşlar,
Bugün yayınlanacak sistem toplama rehberi İtopya ile birlikte PCH Medal X4 adı ile çıkacak. Fiyatı 9.000TL'nin altında olup, piyasanın şu anda en iyi fiyat kombinasyonuna sahip sistemi. GTX serisi ekran kartı yer alırken, bazı parçaları "mecbur" kullanmak durumunda kaldım. Kaliteli ama çok gördüğümüz parçalar.
Ancak alternatif özelleştirme kısmına baya seçenek eklendi. Oradan "ufak artışlar" ile değiştirebilmeniz mümkün.
STOK DURUMU
• Mağazalara özel stok sayısı: 90 adet (30 Acıbadem, 30 Beylikdüzü ve 30 Ankara Söğütözü)
VİDEO VE ÜRÜN YAYINI
Video saat 18:00'da yayında olacak. Fakat forumdaki arkadaşlara özel olarak 5 dakika önceden BU KONU ALTINDA güncelleme yaparak linki paylaşacağım. Foruma özel stok yapacaktık ama, geçen biraz satın alımlarda çok yordular bizi. O yüzden bir sonrakine daha oturaklı olacak![]()
Umarım en çok ihtiyacı olan arkadaşlar stok tükenmeden alır. Şimdiden herkese hayırlı olsun.
RTX 3050 ekran kartı ile güzel bir PCH Medal X? gelir mi çok satacağından eminim beklemedeyiz.
Ayrıca sistem foruma 5 dakika önceden açılması mantığı güzel fakat bunun 15 dakikaya çıkarılması kullanıcının eklediği parçaları düşünüp karar vermesi için daha mantıklı olacaktır.
Sistemler ya 10k altı ya 20k yok muşöyle 16k lara 3060 ti li i5 12400f lı asusun milli kasamız olan sistemi toplamanız. Bizde alsak kaç zamandır bekliyoruzSelamlar arkadaşlar,
STOK DURUMU
VİDEO VE ÜRÜN YAYINI
Video saat 18:00'da yayında olacak. Fakat forumdaki arkadaşlara özel olarak 5 dakika önceden BU KONU ALTINDA güncelleme yaparak linki paylaşacağım. Foruma özel stok yapacaktık ama, geçen biraz satın alımlarda çok yordular bizi. O yüzden bir sonrakine daha oturaklı
Bu 9000 altı umarım 8999 değil 8-8.5 gibi bir rakamdır.1660super ve ryzen 5 4500 olucak gibi sistemde ve 9000 TL altı... Mükemmel fiyat cidden
Hocam normalde sadece kasa ve içindekiler oluyor monitör olmuyor. İçinde ki parçaları takıp gönderiyorlar sadece ekran kartı ayrı geliyor onu siz takıyorsunuz diye duydumHocam affınıza sığınarak yazıyorum hiçbir bilgim olmadığı için, sadece kasa mı olacak yoksa monitör falanda olacak mı kurulumu falan biz mı yapıcaz elimize ulaşırsa cevaplarsanız hem benim gibi bilmeyen arkadaşlara da yardımımız dokunur..
8499 TL olur muhtemelenBu 9000 altı umarım 8999 değil 8-8.5 gibi bir rakamdır.