Olacaksa da alternatifli olsunHocam gözünü seveyim salı günkü sistemde şu kasayı ve ssd yi çıkarma karşımıza yahu @OceanLaB
Olacaksa da alternatifli olsunHocam gözünü seveyim salı günkü sistemde şu kasayı ve ssd yi çıkarma karşımıza yahu @OceanLaB
Bu bilgi yeterli hocam. İçim rahatladıOnu ayrı bir konuda paylaşacağım. Burayı çok karıştırmak istemiyorum. 3050 değil, daha üst bir sistem olacak.
Büyük ihtimalle 10-11k arası olacak.10kyı geçer mi hocam
edit: 3050 den daha üst ise 10kyı geçer muhtemelen
3 senedir sistem almaya çalışıyorum sonunda aldım inşallah herkese nasip olur
Hocam inşallah salı günü çıkacak olan sistem bugün bu sistemi aldığım için pişman etmez beniGüzel günlerde kullan. Hayırlı olsun![]()
Önceki sistemlerde bu Ram'lerden çok arızalı geri dönen olmuştu. Bu sistemlerde olmaz İnşallah.
Hocam Yeni sistemin Konuyu Ne zaman açıcaksınız ?Bu tarz durumlar sadece RAM'lerde değil ki anakartların 2.slotlarında, GPU Coil White, PSU bobin sesi gibi durumlar çok oluyor. Konteynerden çıkan belli parti ürünler arızalı denk geliyor vs vs. Elektronik ürün biraz şans işi. 100 RAM geliyorsa, 10 tane veya 5 tane bozuk çıkma ihtimali herkes içi var.
Bu durumda markanın kim olduğuna bakmak lazım. G.Skill yeni RAM piyasasına giren bir firma olmadığı için problem yaşanmaz.
4 sene sonunda bende bir pc aldım . teşekkürler
Hocam konudan bağımsız olarak ; Videodaki beyaz klavyenin modeli nedir ? İhtiyaçlar değişken oluyor![]()
Abi lütfen bana yardımcı ol. Sistemi aldım. Çocuklar girip iptal etmiş siparişi . Hiçbir yerden itopyaya ulaşamıyorum. Aylardır beklediğim sistem toz olucak yardımcı olur musun bana
Merhaba Özer,
Bu durumla alakalı bir ekran görüntüsü vs var mı?
Var abi. Sana nasıl ulaştırabilirim. Buradan atamadım. İnstagram üzerinden attım abi sana dm kutuna bakar mısın lütfenMerhaba Özer,
Var abi. Sana nasıl ulaştırabilirim. Buradan atamadım. İnstagram üzerinden attım abi sana dm kutuna bakar mısın lütfen
Bakabilme şansın oldu mu abi. Sipariş numarası 220423180210653Merhaba Özer,