Soru PC Hocasi Yeni Iki Sistem Hakkında Düşünceleriniz Neler Dostlar

•KoRkMaZ•

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Benim şahsen monitörüm 1080p işlemci kurtatır mı bilmiyorum

kingOf0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ödemeyi yaptıktan 20 dakika sonra siparişi iptal ettiler, umarım sistem hatasıdır :') Hala stokta gözüküyor.

aliidoan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
b450 li benim şuan ki sistem ama ben ddr 5 e yükseltmeye çalışıyorum şuan
ama bu fazlasıyla iş görür benim ki fantezi

Özkan26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Çok uzun zamandır hatta neredeyse 7-8 yıldır sistem/kasa alma hayalim vardı. Buna kısmetmiş. Zaten ben de 7500F'li bir sistem düşünüyordum. Aslında bunun yanına 4060Ti en fazla alırım diyordum ama sistem 4070'li bir sistemmiş. Bütçeyi çok zorladık valla ama olsun. İnşallah hayırlı olur. Aslında PC Hocası'nı da daha 10 bin abone olmadan beri takip ediyorum ama forumda hiç aktif değilim. Artık aktif olmaya da çalışırım. Sistem gelince de inşallah bir deneyim test gönderisi de paylaşırım.

kingOf0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Çok uzun zamandır hatta neredeyse 7-8 yıldır sistem/kasa alma hayalim vardı. Buna kısmetmiş. Zaten ben de 7500F'li bir sistem düşünüyordum. Aslında bunun yanına 4060Ti en fazla alırım diyordum ama sistem 4070'li bir sistemmiş. Bütçeyi çok zorladık valla ama olsun. İnşallah hayırlı olur. Aslında PC Hocası'nı da daha 10 bin abone olmadan beri takip ediyorum ama forumda hiç aktif değilim. Artık aktif olmaya da çalışırım. Sistem gelince de inşallah bir deneyim test gönderisi de paylaşırım.
Hocam parayı çekti mi? Sipariş durumu olarak ne yazıyor paylaşabilir misiniz lütfen

kingOf0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Evet bekletti biraz ama parayı çekti. Sipariş hazırlanıyor diye mail de geldi. Ben zaten bekliyordum sistemi, videoyu tam izlemedim üstten izledim hemen sipariş geçtim.
Hocam bende videodan bir kaç dakika sonra siparişi verdim fakat iptal edildi. İki sefer daha denedim fakat tık yok. Hala stokta gözüküyorlar :')

EDİT: Parayı çekmiyor, kart online'a açık sürekli kullanıyorum.

Özkan26

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kartın maksimum harcama limiti falan var mı? Ya da siteye mesaj at, sipariş veriyorum ama iptal ediliyor diye.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri