Hocam parayı çekti mi? Sipariş durumu olarak ne yazıyor paylaşabilir misiniz lütfenÇok uzun zamandır hatta neredeyse 7-8 yıldır sistem/kasa alma hayalim vardı. Buna kısmetmiş. Zaten ben de 7500F'li bir sistem düşünüyordum. Aslında bunun yanına 4060Ti en fazla alırım diyordum ama sistem 4070'li bir sistemmiş. Bütçeyi çok zorladık valla ama olsun. İnşallah hayırlı olur. Aslında PC Hocası'nı da daha 10 bin abone olmadan beri takip ediyorum ama forumda hiç aktif değilim. Artık aktif olmaya da çalışırım. Sistem gelince de inşallah bir deneyim test gönderisi de paylaşırım.
Evet bekletti biraz ama parayı çekti. Sipariş hazırlanıyor diye mail de geldi. Ben zaten bekliyordum sistemi, videoyu tam izlemedim üstten izledim hemen sipariş geçtim.Hocam parayı çekti mi? Sipariş durumu olarak ne yazıyor paylaşabilir misiniz lütfen
Hocam bende videodan bir kaç dakika sonra siparişi verdim fakat iptal edildi. İki sefer daha denedim fakat tık yok. Hala stokta gözüküyorlar :')Evet bekletti biraz ama parayı çekti. Sipariş hazırlanıyor diye mail de geldi. Ben zaten bekliyordum sistemi, videoyu tam izlemedim üstten izledim hemen sipariş geçtim.
60k limiti var hocam, fazlasıyla yeterli. Ticket oluşturdum, yarın sabahtan deneyip olmazsa arayacağımKartın maksimum harcama limiti falan var mı? Ya da siteye mesaj at, sipariş veriyorum ama iptal ediliyor diye.
İnşallah stok bitmeden istediğin sistemi alabilirsin hocam.60k limiti var hocam, fazlasıyla yeterli. Ticket oluşturdum, yarın sabahtan deneyip olmazsa arayacağım
İnşallah hocamİnşallah stok bitmeden istediğin sistemi alabilirsin hocam.