PC Hocası Yeni Sistem: %1 fps

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Hocam attıgınız yazıda şu ibare geçiyor.

Bu sayede oyun deneyiminizin en kötü performansa sahip binde birlik ve yüzde birlik dilimlerine dair bilgi sahibi olabilirsiniz: Tabii ki %0,1 Low FPS de, %1 Low FPS de olabildiğince yüksek olmalıdır.

Şayet bu değerler düşük ise, oyun deneyiminiz sırasında sık sık drop yaşadığınız ve çeşitli sorunlarla karşı karşıya olduğunuz anlamına gelir.

Yani çıkan sistemdede bu değerler düşük ve anlık droplar oldugu anlamına geliyor diye yorumluyorum.
Yok o doğru ona lafım yok benim. Tabikide önemli değerler onlar. Ama 6400 ün gücü belli ve 8 GB ram var 16 değil. Ayrıca bu sistemde kullanılan işlemci R5 4500. Oyun konusunda pek iyi sayılmaz bu işlemci. İdare ettirir.

Sizin örneğini attığınız videoda kullanılan işlemci 12100F ve bu işlemci oyun konusunda çok güçlü bir işlemci. 4500 onun rakibi asla olamaz.

Sistem giriş seviyesi olduğu için, fiyatta uygun olması açısından giriş seviyesi parçalar tercih edilmesi normal.

Bu sebeple performansın bu şekilde olması da şahsi görüşümce normal karşılıyorum ben. Herkes uygun fiyattan alabilsin diye yapılmış giriş seviye bir sistem sonuçta.

bys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Yok o doğru ona lafım yok benim. Tabikide önemli değerler onlar. Ama 6400 ün gücü belli ve 8 GB ram var 16 değil. Ayrıca bu sistemde kullanılan işlemci R5 4500. Oyun konusunda pek iyi sayılmaz bu işlemci. İdare ettirir.

Sizin örneğini attığınız videoda kullanılan işlemci 12100F ve bu işlemci oyun konusunda çok güçlü bir işlemci. 4500 onun rakibi asla olamaz.

Sistem giriş seviyesi olduğu için, fiyatta uygun olması açısından giriş seviyesi parçalar tercih edilmesi normal.

Bu sebeple performansın bu şekilde olması da şahsi görüşümce normal karşılıyorum ben. Herkes uygun fiyattan alabilsin diye yapılmış giriş seviye bir sistem.
Tabiki orası ayrı bir konu. 8 senelik laptopu sattım bugün 5bin tlye. O bakımdan 6500 e bedava

Rya-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Beyler ben az önce pc hocasının yeni çıkarttıgı sistemi özelleştirip siparişini yaptım fakat sipariş ederken sadece sistemin ne oldugunu yazdım ve parayı gönderdim dekontuda kaydettim eksik veya yanlış bir şey yapmış mıyım? ilk defa sipariş ettim bilmiyorumda yardımcı olursanız sevinirim.

bys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Beyler ben az önce pc hocasının yeni çıkarttıgı sistemi özelleştirip siparişini yaptım fakat sipariş ederken sadece sistemin ne oldugunu yazdım ve parayı gönderdim dekontuda kaydettim eksik veya yanlış bir şey yapmış mıyım? ilk defa sipariş ettim bilmiyorumda yardımcı olursanız sevinirim.
Mailinize düşmedimi sipariş detayı?

Rya-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Mailinize düşmedimi sipariş detayı?
sadece sistem yeni çıktıgında özelleştirip havale şekilde gönderecegimden dolayı siparişi onaylamıştım onayladıgımdan dolayıda mailime siparişiniz onaylandı diyip sipariş numarası vererek ayarladı az öncede ürünün ücretini havale olarak gönderdim ama üstüne bir şey gelmedi şuan mesai saatleri dışıymış onunla alakası olabilir mi?

SADECE BU ŞEKİLDE SİPARİŞ ONAYLANDI DİYE MAİL GELDİ

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    10.9 KB · Görüntüleme: 11

bys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
sadece sistem yeni çıktıgında özelleştirip havale şekilde gönderecegimden dolayı siparişi onaylamıştım onayladıgımdan dolayıda mailime siparişiniz onaylandı diyip sipariş numarası vererek ayarladı az öncede ürünün ücretini havale olarak gönderdim ama üstüne bir şey gelmedi şuan mesai saatleri dışıymış onunla alakası olabilir mi?

Hocam özelleştirilmiş işte 12küsur bine gelmiş. Maildeki attıgınız fotograftaki ürün gelecektir

KS

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117

Bir şey olmaz İçiniz rahat olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri