Yok o doğru ona lafım yok benim. Tabikide önemli değerler onlar. Ama 6400 ün gücü belli ve 8 GB ram var 16 değil. Ayrıca bu sistemde kullanılan işlemci R5 4500. Oyun konusunda pek iyi sayılmaz bu işlemci. İdare ettirir.Hocam attıgınız yazıda şu ibare geçiyor.
Bu sayede oyun deneyiminizin en kötü performansa sahip binde birlik ve yüzde birlik dilimlerine dair bilgi sahibi olabilirsiniz: Tabii ki %0,1 Low FPS de, %1 Low FPS de olabildiğince yüksek olmalıdır.
Şayet bu değerler düşük ise, oyun deneyiminiz sırasında sık sık drop yaşadığınız ve çeşitli sorunlarla karşı karşıya olduğunuz anlamına gelir.
Yani çıkan sistemdede bu değerler düşük ve anlık droplar oldugu anlamına geliyor diye yorumluyorum.
Sizin örneğini attığınız videoda kullanılan işlemci 12100F ve bu işlemci oyun konusunda çok güçlü bir işlemci. 4500 onun rakibi asla olamaz.
Sistem giriş seviyesi olduğu için, fiyatta uygun olması açısından giriş seviyesi parçalar tercih edilmesi normal.
Bu sebeple performansın bu şekilde olması da şahsi görüşümce normal karşılıyorum ben. Herkes uygun fiyattan alabilsin diye yapılmış giriş seviye bir sistem sonuçta.