- Tepki
- 8
keşkeSistem özelikleri ve fiyatı belli mi
İtopya mı
keşkeSistem özelikleri ve fiyatı belli mi
İtopya mı
Sistem özelikleri ve fiyatı belli mi
İtopya mı
15k bütçem var daha yeni kredi çektik sizce bana uygun sistem gelir mi
Hangi sistem acep link varmı ?Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. Hocanın başka bir sistem için onay verdiği RX 6700 XT satın aldım ve müthiş performans sergiliyor.
Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. Hocanın başka bir sistem için onay verdiği RX 6700 XT satın aldım ve müthiş performans sergiliyor. Bu sıralar stok fazlası ekran kartlarına yöneldikleri için sıkı takip etmen gerekiyor. R5 5600& RX 6700 XT 15k aldım fakat stoğu eridi...
15K 'ya ancak i3 türevi alırsın.
6600 veya 6600 xt olursa tadından yenmezMağaza stoğu olsun yeter ya internet sitesi çöküyor her türlü
Fiyata bağlı kanka ya fiyat güzel olduktan sonra Nvidia AMD farketmez6600 veya 6600 xt olursa tadından yenmez
Knk bende 19K ya varan bir bütçe var ama ben ortalam bişey istiyorum 6600 veya 6600 xt ki bu sistemler pc hocası farkıyla 12-13K ya gelir yanınada bir 144hz 1080p 24 inç monitör 3-3,5K ya mis max 16K ya gelir öbür türlü 6700 xt var 15K ya hem bir tık bütçeyi aşar hem gereğinden fazla perfonmans verir hemde 1440p bir monitör yakışır 5K min 20K giderFiyata bağlı kanka ya fiyat güzel olduktan sonra Nvidia AMD farketmez
merhaba. yeni kaydoldum siteye. sistemi almak icin cumartesi ne yapmam gerekiyor. surekli sayfayi yenilemem mi lazim?
Hocam inşallah mağaza stoku olur.videoyu izleyin hocam orada anlatıyor detayları taner hoca genelde 1 saat sonra linki koyuyor açıklama kısmına youtubeda oradan zamanı gelince gidip alabiliyorsunuz. stok sayısı yüksek olacak diyordu inşallah öyledir
Hocam öyle bir şey olursa %90 siz de katılamazsınız. Çünkü en erken 3 ay önce açılması gerekiyor.Foruma özel olacaksa inşallah belli tarihten önce açılmış üyeliklere özel olur ve sistemli bir şekilde koordinasyon sağlanarak yapılır. Bu sayede al satçılara fırsat kalmaz.
Nasıl yani ?Arkadaşlar büyük ihtimal Taner hoca yeni sistemde VALORANT testi çekiyor.
İnşallah öyledir.Foruma mı özelmiş bu kasa
Şimdiden doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere.Beler benim yarın doğum günüm iki doğmuşum kral adamım dimi![]()