Fırsat PC Hocası Yeni Sistem bugun (12.11.2022) Yayında

brooklyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
intel nvidia ikilisi olursa dadından yenmezz

cono

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
sistem kacta yayinlaniyor genelde? sabah mi aksam mi?

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
@OceanLaB 3060lı bir sistem çıkarsa Taner abi forumdaki kişilere özel stok gelsin al satçılardan ihtiyaç sahipleri sistem alamıyor. Yine biz kabul ediyoruz bunu ticari bir işe dönüştürebilirler ona kimse itiraz edemez.

Zaten bunların önüne geçilemiyor/geçilemeyecek. Ama en azından pastadan bir dilimde biz tadalım.. Şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı ve uğurlu olsun.. Umarım 2 aydır bekleyişim yarın ki sistemle sona erer.

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
@OceanLaB 3060lı bir sistem çıkarsa Taner abi forumdaki kişilere özel stok gelsin al satçılardan ihtiyaç sahipleri sistem alamıyor. Yine biz kabul ediyoruz bunu ticari bir işe dönüştürebilirler ona kimse itiraz edemez.

Zaten bunların önüne geçilemiyor/geçilemeyecek. Ama en azından pastadan bir dilimde biz tadalım.. Şimdiden alacak arkadaşlara hayırlı ve uğurlu olsun.. Umarım 2 aydır bekleyişim yarın ki sistemle sona erer.
Sen 2060 ı almamış mıydın reis

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
İnşallah hem stok fazla olur hem mağaza da olur. İnternetten alınması çok zor.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
İnşallah hem stok fazla olur hem mağaza da olur. İnternetten alınması çok zor.
Fazla stok olacağını sanmıyorum.

Sen 2060 ı almamış mıydın reis
Yok reis o iş yattı fiyat konusunda anlaşamadık alacağım arkadaşla ben kendim denedim almayı fakat alamamıştım. Alacağım arkadaşada 2-3 gün beklemesini söyledim 8 kasımda itopya ve 10 kasımda ModArt orta segment cikartacakti o sistemleride görmek istedim oda beklemeyince benden daha fazla yüksek fiyat veren birine sistemi verdi. Kısmet değilmiş önümüzdeki maçlara bakıcaz :D

Son düzenleme:

bybarisss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
70

İnşallah rütbe sınırı olmaz da ben de alırım :D
Bu arada forumdakiler de al sat yapabilir. Nerden bilicez

nserkanates

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Acele etmenize gerek yok yarın bütün detayları belli olur.
Kral öyle diyorsun da mevcuttaki sistemler de gidiyor bari en azından içerik hakkında bilgi verseler hani ekran kartı ne işlemci ne fiyat aralığı ne uymazsa hazırdaki sistemleri alırız. Modart da aynı bekliyoruz ama inşallah beklediğimize değer yoksa çekilen krediler yada kk limit yükseltmeleri ile kalacaz öyle ortada

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri